۰
رییس دیوان محاسبات کشور:

تعیین شماره کسب و کار برای هر ایرانی در دست پیگیری است

تاریخ انتشار
چهارشنبه ۱ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۵۰
تعیین شماره کسب و کار برای هر ایرانی در دست پیگیری است
به گزارش عصرتعادل، عادل آذر که برای دیدار با مسئولان و کارکنان دیوان محاسبات استان و برگزاری نشستی با آنان در راستای تبیین راهبردهای خود، به استان مرکزی سفر کرده است، در بدو ورود به استان مورد استقبال معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع و معاون سیاسی و امنیتی استانداری مرکزی قرار گرفت.
وی در جمع خبرنگاران در خصوص اقداماتی که در بعد نظارت دیوان محاسبات کشور در دست انجام دارد و آخرین اخبار این حوزه به ماده قانونی که در لایحه برنامه ششم پیشنهاد شده اشاره کرد و افزود: براساس این ماده پیشنهاد شده یک نظام ثبت پرداخت به کارکنان دولت اعم از حقوق و مزایا و پاداش‌ها در سال اول برنامه ششم مستقر ‌شود و تمام دستگاه‌های دولتی موظفند هرگونه پرداختی که به کارکنان دارند را در این سامانه ثبت کنند.
عادل آذر افزود: این اقدام در راستای شفاف‌سازی و اطلاع‌رسانی و آگاهی مردم، اقدام بسیار خوبی خواهد بود و باعث می‌شود که جریانات اخیر که پیش آمد اتفاق نیفتد و پیشگیری شود.
وی در خصوص اقدام دیگری که دیوان محاسبات در پیش دارد، گفت: این اقدام ایجاد نظام اطلاعات اقتصادی براساس شناسه یکتاست.
وی تصریح کرد: براساس این نظام همانگونه که هر ایرانی یک شماره ملی دارد، باید یک شماره کسب و کار هم داشته باشد. این اقدام در دنیا رایج است و برکات آن بویژه در حوزه شفافیت اقتصادی و امور مالیاتی بسیار زیاد بوده و منافع زیادی برای کشورها دارد، ایران نیز در حال گام برداشتن در این مسیر است.
عادل آذر تاکید کرد: حوزه نظارتی این اقدام برعهده دیوان محاسبات و اجرای آن با وزارت اقتصاد، بانک مرکزی، مرکز آمار ایران و سازمان برنامه و بودجه است.
وی افزود: از آنجاکه بستر دولت الکترونیک فراهم است، زمان آن رسیده که ما این سامانه اطلاعات اقتصادی را براساس شناسه یکتای کسب و کار در کشور داشته باشیم. سعی داریم این مهم را در قالب لایحه به مجلس برده و به قانون تبدیل کنیم که مقدمات کار در حال اجراست.
کد مطلب : ۱۰۲۰۰۸
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما

کلام امیر
لَا غِنَى كَالْعَقْلِ، وَ لَا فَقْرَ كَالْجَهْلِ، وَ لَا مِيرَاثَ كَالْأَدَبِ، وَ لَا ظَهِيرَ كَالْمُشَاوَرَةِ.

امام(عليه السلام) فرمود: هيچ ثروتى چون عقل، و هيچ فقرى چون نادانى نيست. هيچ ارثى چون ادب، و هيچ پشتيبانى چون مشورت نيست.