۰
توکلی مطرح کرد

تشریح جزئیات آماری آزمون دکترای سال 96

تاریخ انتشار
پنجشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۲۲:۱۷
به گزارش عصرتعادل،حسین توکلی مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: برای شرکت در آزمون ورودی دوره نیمه متمرکز دکتری سال 96 تمام دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه آزاد ثبت‌نام را از روز سه‌شنبه 16 آذرماه از طریق سایت سازمان سنجش آغاز کردیم و با در نظر گرفتن مهلت تمدید شده ثبت‌نام در روز چهار دی ماه پایان یافت که بر اساس ضوابط تعداد 260 هزار و 110 داوطلب برای شرکت در این آزمون ثبت‌نام کردند.
وی افزود: از تعداد ثبت‌نام‌کنندگان در آزمون دکتری تعداد 110 هزار و 179 نفر زن و تعداد 149 هزار و 931 نفر مرد هستند که از این تعداد 149 هزار و 265 نفر در رشته علوم انسانی، 24 هزار و 999 نفر علوم پایه،‌48 هزار و 759 نفر فنی و مهندسی، 14 هزار و 929 نفر کشاورزی و منابع طبیعی، 13 هزار و 854 نفر گروه هنر، 2 هزار و 230 نفر دامپزشکی و 6 هزار و 74 نفر در گروه زبان ثبت‌نام کردند.
توکلی اضافه کرد: تعداد داوطلبان آزمون دکتری سال 96 نسبت به سال 95 تعداد 101 هزار و 857 نفر، نسبت به سال 94 ، 58 هزار و 450 نفر و نسبت به سال 93 تعداد 19 هزار و 719 نفر بیشتر بوده است.
توکلی گفت: کارت شرکت در آزمون سه‌شنبه سوم اسفندماه بر روی سایت سازمان سنجش قرار می‌گیرد و داوطلبان باید از روز سه‌شنبه سوم اسفند تا ساعت 24 روز پنج‌شنبه پنج اسفند برای دریافت کارت آزمون به سایت سازمان سنجش مراجعه کنند.
به گفته وی، اطلاعیه سازمان سنجش درباره تاریخ و نحوه پرینت کارت و محل رفع نقص کارت بر روی سایت سازمان سنجش قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه آزمون دکتری سال 96 در هفت گروه آموزشی در روز جمعه ششم اسفندماه در یک نوبت و در 54 شهرستان برگزار می‌شود اظهار داشت: اجرای مرحله آزمون، به صورت متمرکز و از سوی سازمان سنجش برگزار می‌شود و تخصیص امتیاز مربوط به سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری و همچنین مصاحبه‌های علمی از سوی مرکز پذیرنده دانشجو صورت می‌گیرد.
وی گفت:‌ پس از برگزاری‌ آزمون، کارنامه داوطلبان شامل نمره تراز و نمره کل در هفته آخر فروردین سال 96 از طریق سایت سازمان سنجش اعلام می‌شود و داوطلبان مجاز به انتخاب رشته در نیمه اول اردیبهشت ماه می توانند برای انتخاب رشته اقدام کنند.
 
کد مطلب : ۱۱۳۲۱۶
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما

کلام امیر
لَا غِنَى كَالْعَقْلِ، وَ لَا فَقْرَ كَالْجَهْلِ، وَ لَا مِيرَاثَ كَالْأَدَبِ، وَ لَا ظَهِيرَ كَالْمُشَاوَرَةِ.

امام(عليه السلام) فرمود: هيچ ثروتى چون عقل، و هيچ فقرى چون نادانى نيست. هيچ ارثى چون ادب، و هيچ پشتيبانى چون مشورت نيست.