۰

بنیانگذار مایکروسافت: باید از ربات‌ها مالیات گرفت!

تاریخ انتشار
يکشنبه ۱ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۲۰:۴۷
به گزارش عصر تعادل، پیشرفت های تکنولوژیکی در طی سال های اخیر و به دنبال آن تولید ربات هایی که از کارایی و عملکرد بهتری نسبت به نیروی کار انسانی برخورداند، بیکاری میلیون ها انسان در سراسر جهان را به دنبال داشته و همین مسئله نگرانی بسیاری از تحلیلگران و همچنین آن هایی که شغلشان توسط این ربات ها تهدید می شود را در پی داشته است.
 
 بنیانگذار مایکروسافت: باید از ربات‌ها مالیات گرفت!
 

هم اکنون در بسیاری از شرکت های بزرگ دنیا از جمله تولیدکنندگان گوشی ها و دستگاه های هوشمند، کارهایی که به دقت و حساسیت بالایی نیاز دارند به ربات ها واگذار می شوند و از طرفی دیگر، مقرون به صرفه بودن استفاده از این ربات ها در برابر نیروی کار انسانی، منجر به تمایل مدیران شرکت ها و کارخانه های بزرگ دنیا به بهره‌گیری از این دستاورد بشری شده است. 

در همین رابطه، بیل گیتس، اولین مدیرعامل و یکی از بنیانگذاران کمپانی مایکروسافت در مصاحبه ای جدید عنوان کرد که می بایست در برابر هجوم بی رحمانه ربات ها به مشاغل، سازوکارهای مناسبی طراحی شود که یکی از آن ها گرفتن مالیات در ازای استفاده از ربات هاست. وی در گفت و گویی با وب سایت Quartz عنوان کرد که اگر شرکت ها به دنبال بکارگیری ربات ها به جای نیروی کار انسانی هستند می بایست تبعات این کار را نیز در نظر بگیرند. 

وی در ادامه صحبت های خود عنوان کرد: «در حال حاضر، انسان هایی که بر سر مشاغل مختلف در حال فعالیت هستند، مالیات های متعددی را پرداخت می کنند و اگر قرار باشد ربات ها جایگزین این افراد شوند و دقیقاً همان کار را انجام دهند، بنابراین می بایست از آن ها نیز مالیات گرفته شود.» 

اگرچه بیل گیتس مخالف استفاده از ربات ها در صنایع مختلف نیست، اما عنوان می کند که این فرآیند می بایست به درستی مدیریت شود، در غیر این صورت، بشریت با مشکل جدی رو به رو و کنترل امور از دست خارج خواهد شد. 

بر اساس تازه‌ترین گزارش ها، اگر اوضاع به همین منوال پیش برود ربات ها بین سال های ۲۰۲۳ الی ۲۰۳۳ بالغ بر ۵۰ درصد از مشاغل موجود در شرکت ها و کارخانه های جهان را در دست خواهند گرفت و بدین ترتیب، ضربه ای جدی به اقتصاد کشورها وارد خواهد آمد. 

به اعتقاد گیتس، مالیات های جمع آوری شده از بکارگیری ربات ها را می توان به شیوه های درستی مدیریت و از آن در حوزه های از قبیل آموزش، مراقبت از سالمندان و تامین نیازهای اصلی کودکان مورد استفاده قرار داد. وی در پایان افزود که می توان از این مالیات برای پرداخت حقوق به برخی کارگرانی که شغلشان توسط ربات ها تصاحب شده است، استفاده کرد.
کد مطلب : ۱۱۳۷۸۴
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما

کلام امیر
لَا غِنَى كَالْعَقْلِ، وَ لَا فَقْرَ كَالْجَهْلِ، وَ لَا مِيرَاثَ كَالْأَدَبِ، وَ لَا ظَهِيرَ كَالْمُشَاوَرَةِ.

امام(عليه السلام) فرمود: هيچ ثروتى چون عقل، و هيچ فقرى چون نادانى نيست. هيچ ارثى چون ادب، و هيچ پشتيبانى چون مشورت نيست.