۰

کارمندان و کارگران برای لحظه تحویل سال ۹۶ مرخصی بگیرند؟

تاریخ انتشار
جمعه ۶ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۱۸
به گزارش عصر تعادل،  سال ۹۵ سال کبیسه است و اسفند ۳۰ روزه. در تقویم های سال ۹۶ لحظه سال تحویل ساعت ۱۳ و ۵۸ دقیقه و ۴۰ ثانیه روز ۳۰ اسفند اعلام شده که این موضوع سوال و ابهام زیادی را برای کارمندان دولت و کارگران مشمول قانون کار در خصوص تکلیف وضعیت کار در این روز ایجاد کرده بود.
در همین راستا اسماعیل ظریف آزاد، مدیر کل روابط کار و جبران خدمت در نامه‌ای به مدیران کل کار استانها با عنایت به پرسش های مکرر درباره تعطیلی ۳۰ اسفند ۹۵ اعلام کرد: “نظر به اینکه به‌موجب لایحه قانونی تعیین تعطیلات رسمی مصوب ۱۳۵۹٫۴٫۸ شورای انقلاب جمهوری اسلامی ایران ۲۹ اسفند تا ۴ فروردین جزء تعطیلات رسمی کشور منظور شده است، و در سال‌های کبیسه اسفند ماه ۳۰روزه بوده و روز سی‌ام نیز در بازه تعیین شده قرار می‌گیرد و اصلاحات بعدی آن قانون نیز متعرض تعطیلی روز سی‌ام اسفند ماه نشده است، بنابراین بر طبق قانون یادشده روز سی‌ام اسفند ماه همچنان جزء تعطیلات رسمی کشور محسوب می‌شود. خواهشمند دستور فرمایید موضوع مذکور به‌نحو مقتضی به آگاهی کارشناسان و کارکنان ذی‌ربط رسانده شود و در حوزه آن اداره کل نیز اطلاع رسانی شود.”
اما عمر این خبر خیلی کوتاه بود و وزارت کار این نامه را کان لم یکن اعلام کرد تا ابهامات مجدد برگردد.
مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: “در  پی انتشار خبر تعطیلی روز سی ام اسفند ماه سالجاری در رسانه ها، به آگاهی می رساند، موضوع یاد شده کان لم یکن بوده و  اتخاذ تصمیم در خصوص تعطیلی روز سی ام اسفند در صلاحیت هیات محترم وزیران می باشد.بنابراین هرگونه تصمیم گیری از سوی هیات محترم وزیران به نحو مقتضی اطلاع رسانی خواهد شد. ”
پس گرفتن تعطیلی روز ۳۰ اسفند در حالی است که کارمندان دولت و کارگران مشمول قانون کار برای حاضر شدن سر سفره هفت سین در لحظه سال تحویل باید از مرخصی های مانده سال استفاده کنند و کسانی هم که مرخصی مازاد ندارند، بالاجبار باید سال جدید را در محل کار خود آغاز کنند، وگرنه مشمول غیبت می شوند.
حال باید منتظر ماند و دید ، تصمیم هیات وزیران برای تعطیلی روز ۳۰ اسفند چست؟
کد مطلب : ۱۱۴۷۷۰
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما

کلام امیر
لَا غِنَى كَالْعَقْلِ، وَ لَا فَقْرَ كَالْجَهْلِ، وَ لَا مِيرَاثَ كَالْأَدَبِ، وَ لَا ظَهِيرَ كَالْمُشَاوَرَةِ.

امام(عليه السلام) فرمود: هيچ ثروتى چون عقل، و هيچ فقرى چون نادانى نيست. هيچ ارثى چون ادب، و هيچ پشتيبانى چون مشورت نيست.