۰

مربی ایتالیایی یکی از پر افتخارترین‌ها در آزادی

تاریخ انتشار
دوشنبه ۷ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۱۶:۲۲
به گزارش عصر تعادل،در سال های گذشته به واسطه های بازی های ملی و باشگاهی مربیان بزرگی به ایران سفر کرده و روبروی تیم های ایرانی قرار گرفته اند. از فیلیپ اسکولاری گرفته تا زاگالو، کلینزمن، ماگات و کارلوس آلبرتو. حال قرار است سه شنبه (8 فروردین) مارچلو لیپی به همراه تیم ملی چین مقابل ایران در ورزشگاه آزادی قرار بگیرد. لیپی که چند سال است مسئول آکادمی فوتبال چین شده، به تازگی هدایت تیم ملی این کشور را بر عهده گرفت و توانست از سد کره جنوبی بگذرد. حضور او در ایران و استادیوم آزادی می تواند هواداران زیادی را به ورشگاه بکشاند.
 
او سال ها سرمربی یوونتوس بود و توانست با این تیم سه قهرمانی در سری آ کسب کند و همچنین تجربه سه حضور در فینال لیگ قهرمانان و قهرمانی در آن رقابت ها را در کارنامه دارد. او با یوونتوس توانست جام های متعددی را کسب کند تا سرمربی لاجوردی پوشان شد. ایتالیایی ها با لیپی پا به جام جهانی 2006 گذاشتند که مسائل کالچوپولی سایه سنگینی روی فوتبال این کشور این کشور انداخته بود. ایتالیا در گروه E با ایالات متحده، غنا و جمهوری چک همگروه بود که توانست با 7 امتیاز و به عنوان تیم اول از گروه خود صعود کند.
 
آنها در مرحله حذفی مقابل استرالیا قرار گرفتند و توانستند با یک گل از سد کانگروها بگذرند. اما تیم مارچلو لیپی در سال 2006 بازی به بازی بهتر می شد. آنها در مرحله یک چهارم نهایی با سه گل اوکراین را شکست دادند تا در نیمه نهایی مقابل آلمان میزبان قرار بگیرند. ایتالیا مقابل شانس اول قهرمانی آنقدر خوب بازی کرد که توانست آلمان را مقابل هزاران تماشاگر خود با دو گل شکست دهد و فینالیست شود. آنها در فینال هم در ضربات پنالتی از سد فرانسه گذشتند و قهرمان جهان شدند. لیپی توانست با ایتالیا یک شگفتی را خلق کند و بیش از پیش محبوب شود.

مرد کهنه کار فوتبال ایتالیا پس از چند سال به فوتبال آسیا آمد و هدایت تیم گوانژو چین را بر عهده گرفت. او با گوانژو توانست هم قهرمان چین شود و هم قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا را تجربه کند. او حالا سرمربی اژدها های آسیا است و می خواهد با این تیم دوباره شگفتی ساز شود و به جام جهانی صعود کند.
کد مطلب : ۱۱۹۹۹۲
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما

کلام امیر
لَا غِنَى كَالْعَقْلِ، وَ لَا فَقْرَ كَالْجَهْلِ، وَ لَا مِيرَاثَ كَالْأَدَبِ، وَ لَا ظَهِيرَ كَالْمُشَاوَرَةِ.

امام(عليه السلام) فرمود: هيچ ثروتى چون عقل، و هيچ فقرى چون نادانى نيست. هيچ ارثى چون ادب، و هيچ پشتيبانى چون مشورت نيست.