۰

شیوع آنفلوانزای پرندگان در کویت

تاریخ انتشار
دوشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۴۵
به گزارش عصر تعادل، جدیدترین داده های آماری در کویت حکایت از انتشار دوباره بیماری آنفلوانزای پرندگان در این کشور و توقف صادرات بخشی از این محصولات به عربستان سعودی دارد.

به گزارش روز یکشنبه نشریه القبس، دولت عربستان با ارسال پیامی به کویت اعلام کرده که واردات مرغ و تخم مرغ از کویت را به دلیل شیوع بیماری آنفلوانزای پرندگان متوقف کرده است .

عربستان در پیام خود حجم ابتلای نمونه های اخذ شده از مرغ وارداتی از کویت به آنفلوانزای پرندگان را شدید دانسته و تا اطلاع ثانوی واردات مرغ زنده را از کویت منع کرد .

پیش از این نیز دولت کویت با ارسال بیانیه ای به سازمان بهداشت حیوانات اعلام کرده بود که موارد متعددی از ابتلای دام به ویروس 'اچ 5 ان 8' در پرندگانی همچون اردک را شناسایی کرده است.

بر اساس نتایج این بررسی ها، بیش از 140 مورد ابتلا به بیماری آنفلوانزای پرندگان که منجر به مرگ آنها شده، در یکی از مناطق کویت شناسایی شده است .

پیش از این، خطر شیوع بیماری آنفلوانزای پرندگان و احتمال گسترش آن در کویت مسئولان و مجموعه وزارت بهداشت این کشور را به حالت آماده باش درآورده بود .

وزارت بهداشت کویت نیز اعلام کرد در نشست کمیته بحران این وزارتخانه تدابیر لازم برای کنترل دقیق مرغداری ها و همچنین نظارت کامل مبادی ورودی این کشور برای جلوگیری از ورود طیور آلوده بررسی شده است .

نگرانی مسئولان وزارت بهداشت کویت از آنجا نشأت گرفته که به دلیل مساحت کم این کشور خطر شیوع بیماری های واگیردار که با مرگ و میر نیز همراه است، بالا می رود و باید هر چه سریعتر از گسترش این بیماری ها جلوگیری کرد.

در همین راستا، سازمان امور شیلات و دام کویت با ارسال فراخوانی به تمامی دستگاه های مدیریتی، آنها را به تعامل در این زمینه دعوت کرد تا تدابیر فوق العاده ای در این زمینه اندیشیده شود .

کویت همچنین قرار است، نظارت بر امر واردات دام و طیور به این کشور را تشدید کند، پیش از این در سال های گذشته نیز بیماری آنفلوانزای پرندگان در کویت شناسایی و با تدابیر لازم از مرگ و میر بالای شهروندان در کویت جلوگیری شد. 
کد مطلب : ۱۲۶۹۲۴
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما

کلام امیر
لَا غِنَى كَالْعَقْلِ، وَ لَا فَقْرَ كَالْجَهْلِ، وَ لَا مِيرَاثَ كَالْأَدَبِ، وَ لَا ظَهِيرَ كَالْمُشَاوَرَةِ.

امام(عليه السلام) فرمود: هيچ ثروتى چون عقل، و هيچ فقرى چون نادانى نيست. هيچ ارثى چون ادب، و هيچ پشتيبانى چون مشورت نيست.