۰

مسئول نابودی «پاس» چه کسانی هستند؟ + سند

تاریخ انتشار
سه شنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۱۱
مسئول نابودی «پاس» چه کسانی هستند؟ + سند
به گزارش عصر تعادل، در آبان ماه سال ۸۵، حمیدرضا حاجی‌بابائی نماینده وقت همدان در مجلس شورای اسلامی که بعدا وزیر دولت احمدی نژاد هم شد، طی نامه‌ای از رئیس جمهور وقت خواست تا مقدمات انتقال یک تیم فوتبال به استان همدان را فراهم کند. این درخواست با موافقتی که به همراه داشت شرایطی را فراهم کرد تا در فصل ۸۶-۸۷ تیم ریشه دار و موفق پاس تهران به همدان منتقل و در نهایت نابود شود.
پاس در طی ۱۰ سال گذشته نزولی‌ترین روند نابودی یک تیم موفق و ریشه دار را طی کرده است. روندی که موجب شده این تیم که سابقه قهرمانی در آسیا را در کارنامه دارد، اکنون در بدترین وضعیت نابسمان ممکن در لیگ دسته ۲ فوتبال کشور حاضر باشد.
مسوولان دولت سابق و افرادی که مسبب انتقال پاس به همدان بودند، عاملان اصلی نابودی این تیم هستند. نابودیی که علیرغم تعهد اولیه مسوولان استان همدان برای کمک مالی به این تیم، امروز در بدترین وضعیت ممکن خود قرار دارد.


پاس در سال ۱۳۸۶ پس از نامه‌نگاری‌های فوق و با انحلال پاس تهران به همدان منتقل شد. این تیم باسابقه هم‌اکنون با سقوط از لیگ یک در لیگ دسته دوم فوتبال کشور رقابت می‌کند.
پاس همدان در ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۰ و در هفته پایانی دهمین دوره‌ی مسابقات فوتبال دسته برتر ایران جام خلیج فارس میزبان تیم استقلال تهران بود، نتیجه را دو بر صفر به استقلال تهران واگذار کرد تا با کسب ۳۵ امتیاز و به دلیل تفاضل گل کمتر نسبت به شاهین بوشهر و راه‌آهن شهرری در رده شانزدهم جدول رده‌بندی قرار بگیرد و به همراه تیم‌های پیکان قزوین و استیل آذین به مسابقات فوتبال دسته اول باشگاه‌های ایران جام آزادگان سقوط کند.
تیم پاس در یکی از درخشان‌ترین نتایج خود توانست تیم پرسپولیس را در دی‌ ۱۳۸۶ و در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی ایران با نتیجه سه بر صفر شکست دهد.
پاس تهران هم‌چنین در ۱۳ فروردین ۱۳۷۲ موفق شد تا در دوحه قطر با شکست حریف اماراتی خود جام قهرمانی آسیا را برای اولین بار بالای سر ببرد.
لوگوی باشگاه پاس ۱۳ شهریور ۱۳۹۳ تغییر کرد.
کد مطلب : ۱۲۷۹۷۱
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما

کلام امیر
لَا غِنَى كَالْعَقْلِ، وَ لَا فَقْرَ كَالْجَهْلِ، وَ لَا مِيرَاثَ كَالْأَدَبِ، وَ لَا ظَهِيرَ كَالْمُشَاوَرَةِ.

امام(عليه السلام) فرمود: هيچ ثروتى چون عقل، و هيچ فقرى چون نادانى نيست. هيچ ارثى چون ادب، و هيچ پشتيبانى چون مشورت نيست.