۰
درپنجمین اجلاس مجمع جهانی کاهش خطرپذیری سوانح در مکزیک:

جمهوری اسلامی ایران موفق به کسب جایزه بین المللی ساساکاوا شد

تاریخ انتشار
شنبه ۶ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۶:۳۹
جمهوری اسلامی ایران موفق به کسب جایزه بین المللی ساساکاوا شد
به گزارش عصر تعادل، پایگاه اطلاع رسانی سازمان مدیریت بحران کشور،این جایزه از سوی هیات داوران، رئیس دفتر کاهش مخاطرات سوانح سازمان ملل و با حضور یوهی ساساکاوا، رئیس بنیاد ساساکاوا ژاپن به برگزیدگان اعطا شد و جمهوری إسلامی ایران در کنار برزیل، فیجی و پرتغال جایزه ساساکاوا را دریافت کردند.
گفتنی است امسال ٣ جایزه و یک لوح داده شد. 
این جایزه به اشخاص یا سازمان هایی اهدا شد که در زمینه های پیشگیری، کاهش اثرات، آمادگی بیشتر، بازسازی با تکیه بهتر از گذشته ساختن اقدامات موفق و یا ابتکاراتی داشته باشند.
براساس این گزارش، اسماعیل نجار معاون وزیر و رییس سازمان مدیریت بحران کشور در راس هیات اعزامی جمهوری اسلامی ایران به پنجمین اجلاس مجمع جهانی کاهش خطرپذیری سوانح در شهر کانکن مکزیک سفر کرده است.
سازمان نوسازی، توسعه وتجهیز مدارس کشور نیز موفق به کسب یکی از دو مقام برتر این دوره بدلیل نوسازی و مقاوم سازی کلاسهای درس و نیز استفاده از خیرین مدرسه ساز شد. 
کشورهای پرتغال، ایران و برزیل جایزه ساساکاوا و فیجی گواهینامه دریافت کردند و جایزه کشورمان به حسینی سفیر جمهوری إسلامی ایران در مکزیک تحویل داده شد.
جایزه بین المللی ساساکاوا ویژه طرح های پیشرو درحوزه کاهش مخاطرات طبیعی است که هر دو سال یک بار به افراد و یا سازمان هایی اهدا می شود که با اقدامات و دستاوردهای خود در تحقق اهداف و اولویت راهبردهای تعیین شده سازمان ملل در حوزه کاهش خطرپذیری حوادث و سوانح طبیعی تلاش کرده اند.
از اهداف این جایزه تشویق کشورهای موفق به ارائه روش هایی نوین در کاهش خطرپذیری، بکارگیری راهکارهای اجرایی مبتنی بر نقش و حضور پررنگ مشارکت مردم، با نگرش بر توانمندسازی جوامع محلی و کاهش خطرپذیری شهری و تبادل و انتقال دانش فنی وتجربیات بدست آمده در حوزه کاهش مخاطرات سوانح، در میان کشورهای دنیا است.
جایزه ساساکاوا علاوه بر حوزه کاهش خطرپذیری؛ در دو بخش ارتقای بهداشت جامعه و بهبود وضعیت محیط زیست نیز برگزار می شود.
کد مطلب : ۱۲۸۹۶۶
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما

کلام امیر
لَا غِنَى كَالْعَقْلِ، وَ لَا فَقْرَ كَالْجَهْلِ، وَ لَا مِيرَاثَ كَالْأَدَبِ، وَ لَا ظَهِيرَ كَالْمُشَاوَرَةِ.

امام(عليه السلام) فرمود: هيچ ثروتى چون عقل، و هيچ فقرى چون نادانى نيست. هيچ ارثى چون ادب، و هيچ پشتيبانى چون مشورت نيست.