۰

نحوه واگذاری املاک شهرداری در دستور کار شورا

تاریخ انتشار
يکشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۱۴:۰۴
به گزارش عصر تعادل، عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران گفت: پیشنهاد می‌شود کمیته‌ای ذیل کمیسیون‌های شورای شهر تشکیل شود تا واگذاری‌های کمتر از یک میلیارد تومان را در این کمیته بررسی کنند.
 
 
 بررسی نحوه واگذاری و حق بهره‌برداری املاک شهرداری تهران بار دیگر در دستور کار شورا شهر قرار گرفت.

حسینی مکارم معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در این رابطه گفت: تعدد واگذاری‌ها در بخش بهره‌برداری در شهرداری زیاد است.

وی ادامه داد: لیست واگذاری‌ها به NGOها و خیریه‌ها زیاد، اما دارای ابعاد و متراژ کم است.

معاون شهردار تهران افزود: باید در مورد کلمه «شرایط معین» فکری کرد، چرا که دست شهرداری را در اجرا می‌بندد.

در ادامه جلسه مجید فراهانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران در خصوص واگذاری‌های مربوط به شهرداری گفت: تعداد واگذاری‌ها آنقدر زیاد است که اگر بخواهیم هرکدام را تک به تک بررسی کنیم، دو جلسه در هفته که هیچ با ٤ جلسه در هفته هم راه به جایی نمی‌بریم.

وی ادامه داد: پیشنهاد می‌شود کمیته‌ای ذیل کمیسیون‌های شورای شهر تشکیل شود تا واگذاری‌های کمتر از یک میلیارد تومان را در این کمیته بررسی کنند و واگذاری‌های بالای یک میلیارد تومان در شورا بررسی شود.

همچنین حسن رسولی خزانه‌دار شورای شهر تهران با اشاره به اینکه دغدغه شهرداری را در خصوص واگذاری املاک درک می‌کنم، گفت: شهرداری از تراکم بالای فعالیت در شورا و احتمال فلج شدن کارها در شهرداری نگران است.

وی گفت: شرایط معین یعنی اینکه مالکیت با شهرداری و بهره‌بردای با NGO مربوطه و جای نگرانی نیست.

رسولی اضافه کرد: باید برای نحوه واگذاری املاک کاری کرد، چرا که موجبات رفتارهای سودجویانه فراهم شده است.

همچنین مجید فراهانی پیشنهاد داد: در این چند جلسه با قرائت ماده واحدهای مختلف توپ چهل‌تیکه درست کردیم که مشکل ساز شده است. پیشنهاد می‌شود کمیته‌ای درکمیسیون بودجه تشکیل شود تا دستورالعمل جامع در مورد واگذاری املاک را ارائه دهد.
کد مطلب : ۱۳۳۳۸۰
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما

کلام امیر
لَا غِنَى كَالْعَقْلِ، وَ لَا فَقْرَ كَالْجَهْلِ، وَ لَا مِيرَاثَ كَالْأَدَبِ، وَ لَا ظَهِيرَ كَالْمُشَاوَرَةِ.

امام(عليه السلام) فرمود: هيچ ثروتى چون عقل، و هيچ فقرى چون نادانى نيست. هيچ ارثى چون ادب، و هيچ پشتيبانى چون مشورت نيست.