۰

انتقاد شدید آیت الله علم الهدی از واردات بی‌رویه

تاریخ انتشار
جمعه ۲۸ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۱۴:۴۳
به گزارش عصرتعادل، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه‌های نمازجمعه مشهد در جوار بارگاه رضوی و در جمع زائران و مجاوران اظهار داشت: قرآن کریم در هفت آیه انواع "آرایشگری شیطان" را بیان می‌کند و کیفیت این زینت نیز توضیح داده می‌شود؛ در یکی از آیات ذات مقدس پروردگار رابطه میان شیطان و نفس را مشخص می‌کند به این معنا که شیطان جاده صاف کن نفس است.

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان‌رضوی گفت: در برخی از آیات آرایشگری مستقیماً به شیطان نسبت داده می‌شود اما در یکی از آیات عکس این مسئله عنوان می‌شود و برخی از مفسران عنوان کرده‌اند که این مهم برای امتحان و آزمایش مردم است.

آیت‌الله علم‌الهدی با اشاره به اینکه شیطان انحراف را برای انسان آرایش می‌دهد، گفت: واقعیت این است که فاعل زینت‌دهنده و آرایشگر، شیطان است؛ خداوند شیفتگی به مال و منال را روی زمین برای کسی زینت قرار نمی‌دهد، شیطان عشق و شیفتگی نسبت به پول و ملک و مال را برای انسان‌ها زینت می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: شیطان دو هدف از آرایشگری دارد و هدف اول همان رابطه نفس و شیطان است و اینکه عرصه‌های مادی برای نفسانیات انسان زمینه می‌شود؛ انگیزه و هدف دومی که شیطان در آرایشگری پول و ثروت برای مردم دارد این است که انسان را وابسته به دنیا کند تا از خدا و آخرت غافل شوند. کار شیطان رقیب‌تراشی برای خداوند متعال است، ما براساس فطرت به خدا وابسته هستیم و به خداوند گرایش داریم.

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان‌رضوی افزود: باید سعی کنیم رقیب برای خدا در زندگی‌مان پیدا نشود، در زندگی به هر چیزی علاقه‌مند شدید اول حواس‌تان باشد این رقیب خدا در زندگی شما نشود و این دلدادگی سبب نشود از خداوند متعال دست بکشید.

امام‌جمعه مشهد‌مقدس تصریح کرد: امروز شب اول ماه صفر است و اگر امشب هلال ماه رویت شود، فردا روز اول صفر است، این روز، روز ورود اهل بیت(ع) به شام است؛ امام سجاد(ع) فرمودند شهادت سنت و سیره ما و مقصد آخرین عمر همه ماست اما مصیبت در شام بود و مصائب شام را مطرح کردند.

آیت‌الله علم‌الهدی افزود: بیان امام سجاد(ع) تنها برای اشک و مصیبت نبود بلکه یک آموزه اصیل سیاسی در آن مستتر است؛ اهل بیت(ع) مرعوب قدرت یزید نشدند و عظمت خود را از دست ندادند. این آموزه عزت را ما باید در همه روابط بین‌الملل خود در دستور کار قرار دهیم.

وی با اشاره به اینکه نباید مرعوب دشمن باشیم و باید مشکلات را با تکیه بر قدرت خود حل کنیم، تصریح کرد: مقام معظم رهبری 4 سال از اقتصاد مقاومتی سخن گفتند؛ کفر ملتی واحد است و همه می‌خواهند ما را براندازی کنند. بیائیم در داخل کشور به خودمان تکیه کنیم، مقام معظم رهبری مولفه‌های اقتصاد مقاومتی را بیان کردند.

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان‌رضوی تصریح کرد: مقام معظم رهبری فرمودند با سرمایه‌گذاری خارجی مخالف نیستم اما اینکه آن‌ها بخواهند برای ما کار تعریف کنند مخالفم، اگر قرار است درِ این کشور را به‌‌روی بازار مصرفی خارجی ببندیم و کارخانه خودمان و تولید خودمان راه بیافتد یک بازار 80 میلیونی با این منابع و ثروت جوابگوی ماست.

وی افزود: متاسفانه امسالی که در عید نوروز در همین مکان سال اقتصاد مقاومتی را بیان فرمودند، ماشین‌های رنگارنگ خارجی در خیابان بیشتر از ماشین داخلی دیده می‌شود. چرا این همه جنس خارجی وارد می‌شود؟ عزیزان مشکل کشور را آماردادن و شعاردادن حل نمی‌کند. در روز ملی استاندارد یکی از مسئولان می‌گوید 6 ماهه اول امسال 1.5 میلیون اشتغال ایجاد کردیم و آقایی که مسئول کارگر و تعاون در کشور است یک ماه پیش گفت ما در این کشور بیش از 400 هزار شغل نمی‌توانیم ایجاد کنیم و 600 هزار شغل روی زمین مانده؛ این آمار متناقض از کجاست؟

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه 12 میلیون دختر و پسر در انتظار اشتغال و مسکن هستند، بیان کرد: این مشکل به خانواده‌ها نیز رسیده و میانسالان و بزرگسالان هم به مشکل خورده‌اند، رهبر انقلاب نسخه اقتصاد مقاومتی ارائه کردند، بازار پوشاک ما نباید بازار مصرفی ترکیه و چین باشد، بازار اتومبیل ما نباید بازار خارجی باشد.

آیت‌الله علم‌الهدی خاطرنشان کرد: با چه سیاستی و وضعیتی باید راه را برای عده‌ای باز کرد تا برای خودشان ثروت انباشته کنند؟ ما راه داریم و برای حفظ عزت راهکار داریم. عزت ملی، سلامت ملی و امنیت عمومی می‌خواهیم و از سوی دیگر پیشرفت می‌خواهیم که استعداد و ثروت و توان تولیدش را داریم؛ باید این‌ها را به‌کار بیندازیم تا بازار مصرفی دیگران نشویم. عربده‌کشی‌های یک مرد دیوانه که دیوانگی‌اش را علم کردند با این راهکار می‌توان علاج کرد و هم در داخل کشور نیز به پیشرفت رسید؛ نسخه نیز همان "اقتصاد مقاومتی" است.
کد مطلب : ۱۳۳۹۷۶
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما

کلام امیر
لَا غِنَى كَالْعَقْلِ، وَ لَا فَقْرَ كَالْجَهْلِ، وَ لَا مِيرَاثَ كَالْأَدَبِ، وَ لَا ظَهِيرَ كَالْمُشَاوَرَةِ.

امام(عليه السلام) فرمود: هيچ ثروتى چون عقل، و هيچ فقرى چون نادانى نيست. هيچ ارثى چون ادب، و هيچ پشتيبانى چون مشورت نيست.