چرا شب ها بیشتر سرفه می کنیم؟

8 آبان 1396 ساعت 19:01

در زمان سرماخوردگی یکی از موارد آزاردهنده تشدید سرفه‌های شبانه است. علت تشدید سرفه در شب چیست؟


به گزارش عصر تعادل، در زمان سرماخوردگی یکی از موارد آزاردهنده تشدید سرفه‌های شبانه است. علت تشدید سرفه در شب چیست؟

 
 چرا شب ها بیشتر سرفه می کنیم؟

وقتی درباره مشکلاتی مانند سرفه دائمی و رنج کشیدن از دیگر علائم سرماخوردگی و آنفلوآنزا نزد پزشکان شکوه می‌کنیم، آنان معمولا چند راه حل نسبتا ساده را پیش روی ما می‌گذارند: با این‌حال، بخش طنزآلود و آزاردهنده‌تر ماجرا این است که استراحت کافی در این شرایط واقعا می‌تواند به سخت‌ترین کار ممکن تبدیل شود. افرادی که این مشکل را تجربه کرده‌اند، دقیقا با جزئیات آن آشنا هستند. فرض کنید که پس از پایان یک روز سخت و خسته‌کننده در رختخواب دراز می‌کشید تا بخوابید، ولی به هیچ وجه نمی‌توانید سرفه خودتان را متوقف کنید. درواقع، زمانی که بیش از هر چیزی به خواب نیاز دارید، سرفه شما تشدید می‌شود و شما را تمام شب بیدار نگه می‌دارد.

چرا شب‌ها بیشتر سرفه می‌کنیم؟

دلایل متعددی وجود دارند که تشدید علائم سرفه در شب را برای ما روشن می‌کنند یا حداقل ما را به درک بهتری نسبت به این مشکل می‌رسانند.

- جاذبه بزرگ‌ترین و مهم‌ترین دلیلی است که چرایی تشدید سرفه در شب را برای ما توضیح می‌دهد. دکتر میشل بلاس (متخصص بیماری‌های عفونی) می‌گوید: وقتی ما دراز می‌کشیم، مخاط درون بدن به‌طور خودکار شروع می‌کند به تجمع و انباشته شدن. بهترین راه برای مقابله با این مشکل ناشی از جاذبه یا گرانش زمین، تنظیم ارتفاع و حالت بدن است. استفاده از بالش اضافی برای بالا آوردن نسبی نیم‌تنه بالایی بدن می‌تواند راه‌حل مناسبی باشد. درواقع، این ترفند ساده اجازه نمی‌دهد که مخاط اضافی در پشت گلو انباشته شود و مشکل سرفه را تشدید کند.

- هوای خشک می‌تواند بینی و گلوی ملتهب‌شده را تحت فشار قرار بدهد و درنتیجه سرفه شبانه را تشدید کند. شما می‌توانید برای حل این مشکل، از وسایل رطوبت‌زا برای بازگرداندن رطوبت به هوا استفاده کنید. این ترفند، تنفس را برای شما راحت‌تر می‌سازد. دکتر بلاس می‌گوید: وسایل مرطوب‌کننده یا رطوبت‌زا همیشه بی‌خطر نیستند. اگر آبی که درون این وسایل می‌ریزید، استریل نباشند، خطر بازگرداندن میکروب‌ها به هوای درون خانه و گسترش بیماری‌ها را افزایش می‌دهید. بیماری‌های باکتریایی به‌راحتی در این حالت به‌وجود می‌آیند. بسیاری از مرگ‌های ناشی از ذات‌الریه نیز زمانی اتفاق می‌افتند که فرد احساس می‌کند کاملا دوره نقاهت را طی کرده است.

قبل از این‌که سرفه را لعن و نفرین کنید، این نکته را به خودتان یادآوری کنید: سرفه برای بهبودی بدن لازم است. سرفه به‌عنوان یک واکنش، گلو و مسیر تنفسی را باز و تمیز نگه می‌دارد. با این‌که سرفه می‌تواند آزاردهنده باشد، اما متوقف شدن کامل آن هم مثبت نیست، چون به بدن در روند بهبودی کمک می‌رساند. با این‌حال، اگر احساس کردید که متوقف کردن سرفه برای‌تان امکان‌پذیر نیست، از ترفند‌های زیر کمک بگیرید:


کد مطلب: 135043

آدرس مطلب: http://www.asretaadol.ir/news/135043/چرا-شب-بیشتر-سرفه-می-کنیم

عصر تعادل
  http://www.asretaadol.ir