۰

توهم یا واقعیت رأی ۲۰ میلیونی اصول‌گرایان

تاریخ انتشار
دوشنبه ۴ تير ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۵۱
توهم یا واقعیت رأی ۲۰ میلیونی اصول‌گرایان
۲۰ میلیون رای؛ این رویایی است که این روزها دست از سر اصولگرایان بر نمی دارد و همه برنامه ریزی های این جناح را به خود اختصاص داده است؛ هرچند گاهی افرادی مانند حسین الله کرم پیدا می شود تا مرز میزان رای جناح راست در انتخابات ۱۴۰۰  از 20 میلیون عبور دهد و آن را  27 میلیون تخمین بزند.(اینجا)  اما برخی دیگر مانند میرتاج الدینی همان 20 میلیون رای را غایت رأی اصولگرایان معرفی می کند.(اینجا)
روزنه امید اصولگرایان وقتی پر نور شد که چالش های حسن روحانی در مواجهه با مشکلات، هر روز او را بیشتر در سیبل انتقادات قرار داد و حالا این مشکلات که به گردن دولت دوازدهم پیچیده شده است جناح رقیب را به فکر انداخته که اگر نارضایتی در شرایط حاضر وجود دارد می تواند در آینده به نفع آنها برداشت شود و آنها را به آرزوی ۲۰ میلیونی برساند؛ اما سوال کلیدی اینجاست که آینده این جناح برای فتح انتخابات ۱۴۰۰ چقدر قابل تحقق است؟ 
ملاک عمل خود یا رقیب؟
این گمانه که  گفته می شود امید اصولگرایان به ناکامی رقیب است وقتی رنگ واقعیت می گیرد که نمایندگان اصولگرا در صحبت های دو پهلو بر آن مهر تائید می زند که مصداق بارز این موضوع حمیدرضا حاجی بابایی رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس دهم است. وقتی از او درباره ۱۴۰۰ و رای ۲۰ میلیونی از او سوال کردیم به خبرآنلاین گفت: اصولگرایان اگر خوب عمل کنند رای دارند و اگر خوب عمل نکنند رای ندارند. او درباره برنامه ریزی این جناح در استفاده از ناکامی های دولت در اجرای برخی وعده‌ هایش گفت: اصلا یکی از مشکلات بزرگ ما در این کشور این است که حرف هایی زده می شود اما عمل نمی شود. ما باید وعده هایی را بیان کنیم که بتوانیم به آن عمل کنیم.البته صحبتش را با این جمله که اصولگرایان هم باید متوجه این موضوع باشند به پایان برد تا صحبت هایش رنگ فراجناحی به خودش بگیرد. (اینجا)
البته محسن کوهکن از دیگر نمایندگان اصولگرای مجلس است که سعی می کند در بحث امید اصولگرایان جانب احتیاط را رعایت کند و وقتی از او پرسیدیم چقدر اصولگرایان بر چالش های امروز دولت روحانی حساب باز کرده است و عدم توفیق دولت را دلیلی برای موفقیت خود در انتخابات دولت و مجلس آینده می داند گفت: هیچ جریانی نباید پایه اساسی خود را بر این موضوع قرار دهد چرا که در این میان تنها مردم هستند که ضرر می بینند. مثلا اگر شما کاری را خراب کنید صرف اینکه من بگویم خراب کردی خراب کردی که چیزی درست نمی شود بلکه باید برنامه ام را برای اصلاح اعلام کنم. یکی از اشکالاتی که به دولتهای ما  وارد است این است که تا مدتها سعی می کردند مشکلات را به گردن دولت قبلی بیندازند. امیدوارم روزی به رئیس جمهوری برسیم که در اولین نطقش موضوعاتی را که مطرح می کند برای آخرین بار باشد. 
کد مطلب : ۱۴۰۰۷۳
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما

کلام امیر
لَا غِنَى كَالْعَقْلِ، وَ لَا فَقْرَ كَالْجَهْلِ، وَ لَا مِيرَاثَ كَالْأَدَبِ، وَ لَا ظَهِيرَ كَالْمُشَاوَرَةِ.

امام(عليه السلام) فرمود: هيچ ثروتى چون عقل، و هيچ فقرى چون نادانى نيست. هيچ ارثى چون ادب، و هيچ پشتيبانى چون مشورت نيست.