۰

وضعیت بازارهای مالی در سال ۹۷ برای سرمایه گذاران!

تاریخ انتشار
دوشنبه ۲۵ تير ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۵۵
بر این اساس به پیش‌بینی چهار بازار اصلی مالی در تابستان سال 97 می‌پردازیم و یک روش هوشمندانه برای سرمایه‌گذاری معرفی می‌کنیم.
1-بازار بورس:
تجارت‌نیوز به نقل از مصطفی امید‌قایمی، بنیان‌گذار و نخستین مدیرعامل فرابورس ایران آورده است با توجه به پیش‌بینی‌های صورت گرفته از متغیرهای تأثیرگذار بر بورس تهران، انتظار می‌رود در ادامه سال 97 عملکرد این بازار رضایت‌بخش باشد؛ البته با توجه به سهم بیش از ۵۰ درصدی شرکت‌های صادرات‌محور در بورس تهران، نوسان نرخ دلار بر قیمت سهام اهمیت ویژه‌ای پیدا می‌کند.
2-بازار ارز:
بازار ارز، پرنوسان و پرریسک است. عوامل متعددی بر روند آتی قیمت انواع ارز اثر می‌گذارد؛ از روابط سیاسی و آینده برجام تا عملکرد اقتصاد ملی (صادرات و واردات) و سیاست‌های بانک مرکزی درباره ارز چندنرخی، ارزش پول ملی، تورم و تقویت صادرات. پیش‌بینی نرخ ارز در ایران کار بسیار دشواری است. در تیرماه سال جاری محمدرضا مودودی، معاون سازمان توسعه تجارت گفته ازآنجا که هماهنگی میان نرخ رسمی و آزاد ارز وجود ندارد؛ هیچ تضمینی برای ثبات نرخ نیست و حتی ممکن است با وجود تقاضا برای یک نوع ارز، نرخ آن ریزش پیدا کند و در چنین شرایطی مردم متضرر می‌شوند.
3-بازار طلا:
دو پارامتر، تعیین‌کننده قیمت طلا هستند: اونس جهانی و ارز. پیش‌بینی می‌شود قیمت اونس در این تابستان در بازه ۱2۰۰ تا ۱4۰۰ دلار قرار بگیرد. قیمت سکه و دلار نیز همبستگی حدود ۸۸درصدی دارند. از سوی دیگر، بررسی‌ها نشان می‌دهد که سکه نیز در این تابستان همچنان بر اساس تحولات ارز قیمت متغیری داشته باشد.
میثم کریمی، مدیرعامل شرکت کارگزاری بانک رفاه می‌گوید به‌ طور کلی در شرایط پایدار که موجب سرمایه‌گذاری بلندمدت با سودآوری مناسب شود، قیمت طلا کاهش خواهد یافت. ولی شرایط غیرپایدار و غیرقابل پیش‌بینی باعث افزایش قیمت طلا و سکه بهار آزادی در بازار جهانی و بازار داخلی کشور ایران خواهد شد.
برای محاسبه قیمت طلا در بازار داخلی نیاز است تا نوسان قیمت دلار را نیز در نظر بگیریم. با توجه به نقدینگی انباشته و انتظارات تورمی، پیش‌بینی می‌شود که قیمت دلار کاهش چندانی نخواهد داشت؛ پس متعاقباً سرنوشت قیمت طلا  تا حدود زیادی مشخص است.
 
کد مطلب : ۱۴۰۸۲۲
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما

کلام امیر
لَا غِنَى كَالْعَقْلِ، وَ لَا فَقْرَ كَالْجَهْلِ، وَ لَا مِيرَاثَ كَالْأَدَبِ، وَ لَا ظَهِيرَ كَالْمُشَاوَرَةِ.

امام(عليه السلام) فرمود: هيچ ثروتى چون عقل، و هيچ فقرى چون نادانى نيست. هيچ ارثى چون ادب، و هيچ پشتيبانى چون مشورت نيست.