۰

میانگین گردش مالی انتخاب رشته حدود ۳۰ تا ۵۰ میلیارد تومان است

تاریخ انتشار
شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۲۶
مرتضی کیا، کارشناس آموزشی و مدیر دبیرستان نیز درباره ملاک‌های یک انتخاب رشته کنکور خوب گفت: ملاک اصلی انتخاب رشته خوب در ابتدا "علاقه" است. در این تب و تاب چند روزه انتخاب رشته، بازار کاذبی شکل می گیرد و افرادی تحت عنوان مشاور از ۵۰۰ هزار تا دو و نیم میلیون تومان برای انتخاب رشته از خانواده‌ها پول می‌گیرند.
او افزود: طبق آمار وزیر کار سابق بالغ بر ۸۰ درصد فارغ‌التحصیلان دانشگاه در مشاغل غیرمرتبط با رشته‌شان مشغول بکار می‌شوند. در انتخاب رشته آگاهی و شناخت و علاقه مهم است.
این کارشناس آموزشی و مدیر دبیرستان درباره گردش مالی بازار انتخاب رشته نیز گفت: ۱۰ درصد داوطلبان یعنی حدود ۱۰۰ هزار نفر بابت انتخاب رشته پول می‌دهند و میانگین گردش مالی انتخاب رشته در این یک هفته حدود ۳۰ تا ۵۰ میلیارد تومان است. متاسفانه این بستری است که آموزش و پرورش ایجاد کرده و صنعت کنکور فضایی درست کرده که باعث شده خانواده ها مبالغ قابل توجهی صرف کنند.
کیا با بیان اینکه خود دانش آموز با مشورت والدینش می‌تواند اولویت رشته، شهر و دانشگاه محل تحصیلش را مشخص کند گفت: انتخاب رشته آنلاین آزمایشی در سایت سنجش موجود است و داوطلبان می‌توانند از آن استفاده کنند که رایگان نیست و البته امکان استفاده از انتخاب رشته آموزش و پرورش در مدارس هم وجود دارد که قیمت آن بیشتر است.
او با بیان اینکه انواع کانال ها و مراجع که رشته ها و دانشگاه ها را معرفی می‌کنند وجود دارد و قابل استفاده است گفت: بسیاری دانشگاه‌های خوب روزهای باز و آزاد دارند که دانش آموزان می‌توانند مراجعه و از آن استفاده کنند. ضمن آنکه حتما در اولویت بندی علاقه خود را مورد توجه قرار دهند.
مصطفی حائری کارشناس و مشاور آموزشی نیز به ارائه توضیحاتی پیرامون هدایت تحصیلی و انتخاب رشته کنکور سراسری پرداخت و با بیان اینکه هدایت تحصیلی یک فرآیند است گفت: این فرآیند باید از ابتدای تحصیل شروع شود که متاسفانه این اتفاق در سیستم آموزشی ما نمی‌افتد و معمولا به سال‌های آخر تحصیل محدود می‌شود.
 
کد مطلب : ۱۴۱۵۵۴
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما

کلام امیر
لَا غِنَى كَالْعَقْلِ، وَ لَا فَقْرَ كَالْجَهْلِ، وَ لَا مِيرَاثَ كَالْأَدَبِ، وَ لَا ظَهِيرَ كَالْمُشَاوَرَةِ.

امام(عليه السلام) فرمود: هيچ ثروتى چون عقل، و هيچ فقرى چون نادانى نيست. هيچ ارثى چون ادب، و هيچ پشتيبانى چون مشورت نيست.