۰

وزير فرهنگ و ارشاد : رسانه ها نقش بسزایی در هویت یابی و حفاظت از این سه هویت و جلوگیری از فرسایش آن‌ها دارند.

تاریخ انتشار
سه شنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۹:۱۴
او با اشاره به نقش هویت یابی رسانه ها به عنوان یکی از کارکردهای آن ها گفت: در عصری به سر می بریم که مخاطرات فرسایش هویت را در اضلاع مختلف پیش رو داریم و هم قدرت های سیاسی و اقتصادی و هم امپراطوری های رسانه ای فرسایش هویت رسانه ای را به وجود می آورند. همچنین خطر فرسایش هویت دینی نیز وجود دارد که باورها، ارزش ها و هنجارها را تحت تاثیر قرار می دهد و این فرسایش دیدنی و حس شدنی است.
صالحی تصریح کرد: با خطر فرسایش هویت های جمعی از جمله خانواده، ارتباط فامیلی و بستگان و قومیت ها نیز روبرو هستیم و معتقدیم سه فرسایش ملی، دینی و جمعی کم خطرتر از فرسایش خاک نیست. اگر فرسایش خاک به ناباروری زمین منتهی می شود، فرسایش هویت به ناباروری سرزمین انسانی می انجامد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: اگر رسانه ها می خواهند به کارکرد اجتماعی خود تعلق جدی تری داشته باشند، باید این نوع فرسایش ها را جدی تر بگیرند. البته یکی از مقوله هایی که می تواند صیانت هویتی را به دنبال داشته باشد و مانع فرسایش هویتی شود، فرهنگ احسان، ایثار و شهادت است.
او تصریح کرد: این سه واژه می تواند در حفظ هویت ملی، دینی و جمعی موثر باشند. در بخش هویت ملی همه می دانیم اگر ایران هزاران سال پابرجا مانده است با توجه به اینکه کشوری با اقلیم پرخطر است و در چهار راه تاریخی بوده و همیشه به آن هجوم برده شده است، دلیل آن وجود فرهنگ احسان، ایثار و شهادت است. مردم ایران در اقلیمی پرخطر و دشمنانی پرخطرتر، با اتکا به این سه مفهوم سرزمین خود را در دوره های مختلف تاریخی حفظ کرده اند. اگر اکنون خانواده ها در معرض فروپاشی و اتفاقات تلخ قرار دارند، به این موضوع برمی گردد که نتوانسته ایم بذر احسان و ایثار را پرورش دهیم.
کد مطلب : ۱۴۱۷۵۴
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما

کلام امیر
لَا غِنَى كَالْعَقْلِ، وَ لَا فَقْرَ كَالْجَهْلِ، وَ لَا مِيرَاثَ كَالْأَدَبِ، وَ لَا ظَهِيرَ كَالْمُشَاوَرَةِ.

امام(عليه السلام) فرمود: هيچ ثروتى چون عقل، و هيچ فقرى چون نادانى نيست. هيچ ارثى چون ادب، و هيچ پشتيبانى چون مشورت نيست.