۰

دريافت كنندگان ارز دولتي در ليست تحريم آمريكا قرار مي گيرند؟!

تاریخ انتشار
يکشنبه ۱ مهر ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۳۵
محمد حسن نژاد با اشاره به تعلل بانک مرکزی درخصوص اعلام لیست کامل دریافت‌کنندگان ارز دولتی اظهار کرد: در خصوص عملکرد بانک مرکزی در این رابطه، دو دیدگاه مثبت و منفی می‌توان داشت. دیدگاه مثبت این است که بانک مرکزی نمی‌خواهد اطلاعات ما را افشا کند. به هر حال ما نمی‌خواهیم امریکا بداند طرف‌های تجاری ما چه کسانی هستند؛ ضمن اینکه نمی‌خواهیم بدانند بازرگانان ما چه کسانی هستند تا نتوانند بعدها نسبت به تحریم آنان اقدام کنند.
نماینده مرند و جلفا در مجلس ادامه داد: اگر بخواهیم خوشبینانه نگاه کنیم، می‌توانیم تصور کنیم بانک مرکزی هم درست‌کار و هم آینده‌نگر است و نیتش از اعلام نکردن اسامی این است که اطلاعات افشا نشود.
وی افزود: اما دیدگاه منفی این است که ارز دولتی برای واردات کالاهای غیرضروری به افراد خاص و خودی تعلق گرفته و اکنون نمی‌توانند اسامی را منتشر کنند؛ چون ممکن است اعلام این اطلاعات، دامن خودشان را بگیرد.
حسن نژاد تصریح کرد: احساس من این است که هردو دیدگاه مثبت و منفی در این حرکت بانک مرکزی مصداق دارد. یک سری از اطلاعات اعلام نمی‌شود؛ چون به نفع کشور نیست. مثلا ما نمی‌خواهیم بیگانگان بدانند منابع تامین داروی کشور چه شرکت‌ها و اشخاصی هستند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: مسلما تعداد قابل توجهی نورچشمی هم وجود داشته‌اند که ارز به جای بخش تولید، به آن‌ها تعلق گرفته و میزان قابل توجهی سود بادآورده نصیب آنان کرده است.  
وی با اشاره به اعلام اسامی و اطلاعات کامل واردکنندگان موبایل با ارز دولتی و دادگاهی شدن آن‌ها گفت: به دلیل اینکه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات جوان بوده و به شفاف‌سازی معتقد است، اطلاعات مربوط به حوزه خود را زود اعلام کرد؛ اما الباقی با مردم صادق نیستند.
کد مطلب : ۱۴۲۸۱۲
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما

کلام امیر
لَا غِنَى كَالْعَقْلِ، وَ لَا فَقْرَ كَالْجَهْلِ، وَ لَا مِيرَاثَ كَالْأَدَبِ، وَ لَا ظَهِيرَ كَالْمُشَاوَرَةِ.

امام(عليه السلام) فرمود: هيچ ثروتى چون عقل، و هيچ فقرى چون نادانى نيست. هيچ ارثى چون ادب، و هيچ پشتيبانى چون مشورت نيست.