۰

بطحايي روايت كرد: تصاوير زيباي تماشاي پرسپوليس در مدارس

تاریخ انتشار
دوشنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۲۱
بطحايي روايت كرد: تصاوير زيباي تماشاي پرسپوليس در مدارس
از قلعه گنج تا مجتمع های قصر گونه آموزشی غیرانتفاعی در تهران ، همه روز شنبه تجربه ای متفاوت را تجربه کردند. تجربه تماشای یک برنامه جمعی که از سوی شخص وزیر آموزش و پرورش توصیه شده بود. اینکه به بچه ها این فرصت داده شود تا در کنار هم بتوانند فوتبال ببینند. بازی پرسپولیس در فینال لیگ قهرمانان آسیا که بعد ملی داشت. 
اتفاقی در تضاد با نظم سنتی همیشگی مدارس. خیلی ها شاید به وزیر و مشاورانش خرده بگیرند که رفتاری عامه پسندانه داشته و بسیاری هم تصاویر مدارس در روز بازی با پرسپولیس را از جاری شدن دوباره امید در شریان مدارس سنتی مان لقب داده اند. تصاویری از شادی و غم در کنار هم که طعم گس زندگی های مان بر اثر فشارهای اقتصادی را کمی شیرین کرد و لبخند بر لبان مان جاری کرد.
به همین بهانه سید محمد بطحایی وزیر آموفزش و پرورش که مجری اصلی چنین تصمیمی بوده است به پرسش های خبرآنلاین پاسخ داده است. او از یک اصل همیشه گم شده گفته که بزرگترین ضربه را به نظام آموزشی مان می زند. اصل یادگیری کودکان در حین بازی . کاری که از مقطع اول ابتدایی از امسال آغاز شده و دیگر ورزش قرار نیست در مدارس به زنگ کمک آموزشی برای ریاضی و علوم باقی درس ها بدل شود. 
اینکه استعدادهای ورزشی مان در دل مدارس شکل بگیرند و رشد کنند. رویایی که سال هاست در حسرتش ورزش ایران می سوزد.

*تصاویر روز بازی پرسپولیس از تماشای فوتبال در مدارس، از آن تصاویر مناطق محروم که بچه ها با موبایل معلم فوتبال می دیدند تا این همه کری خوانی های جذاب از مدارس مختلف تهران، یک تجربه متفاوت از مدارس بود. مدارسی که همه ما در خاطراتمان همیشه بر مدار نظم سنتی بوده است. از این تصمیم چقدر رضایت دارید؟
این تصمیم یک گام جدی برای این اصل مهم است که همواره دنبالش بودیم. یعنی آنچه که در مدرسه اتفاق می افتد، برنامه های آموزشی و پرورشی، با نیازهای فردی و اجتماعی بچه ها انطباق بیشتری پیدا کند. 
بچه ها آن روز خیلی مشتاق بودند که بازی فوتبال را با هم ببینند و با هم در این شادی شریک باشند. این تصمیم باعث شد که بچه ها در مدرسه در کنار هم بازی را ببینند و با هم تشویق کنند و با هم هورا بکشند و با هم ناراحت شوند. این همان اهداف تربیتی است که آموزش و پرورش و مدرسه باید دنبال کند. 
البته یک جای تاسف هم داشت و دارد که متاسفانه در مناطق محروم در برخی موارد ما حتی یک تلویزیون سیاه و سفید خیلی معمولی هم پیدا نمی شد که بچه ها بتوانند فوتبال ببینند و با توجه و از خودگذشتگی و عنایتی که معلمان عزیز و همکاران عزیز من داشتند در برخی مواقع حتی از موبایل برای دیدن این بازی استفاده کردند. امیدوارم روزی برسد که این حداقل امکانات و تجهیزات در همه مدارس ما وجود داشته باشد.
 
کد مطلب : ۱۴۳۹۳۰
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما

کلام امیر
لَا غِنَى كَالْعَقْلِ، وَ لَا فَقْرَ كَالْجَهْلِ، وَ لَا مِيرَاثَ كَالْأَدَبِ، وَ لَا ظَهِيرَ كَالْمُشَاوَرَةِ.

امام(عليه السلام) فرمود: هيچ ثروتى چون عقل، و هيچ فقرى چون نادانى نيست. هيچ ارثى چون ادب، و هيچ پشتيبانى چون مشورت نيست.