۰

وزیر آموزش و پرورش در جشن سال نوی میلادی در مدرسه ارامنه ایران+تصویر

تاریخ انتشار
پنجشنبه ۱۲ دی ۱۳۹۸ ساعت ۱۸:۲۷
وزیر آموزش و پرورش در جشن سال نوی میلادی در مدرسه ارامنه ایران+تصویر
به گزارش عصر تعادل، سال ۲۰۲۰ میلادی آغاز شده است و از چند روز پیش در راستای توجه آموزش و پرورش به دانش‌آموزان مسیحی، محسن‌ حاجی‌میرزایی وزیر آموزش ‌و پرورش به همراه چند نفر از مدیران این وزارتخانه با حضور در مراسم جشن سال نوی دانش‌آموزان مسیحی مدرسه ارس، سال نو میلادی را به دانش‌آموزان، معلمان و خانواده‌هایشان تبریک گفت.

حاجی میرزایی در جمع دانش‌آموزان، آموزگاران و معلمان دبستان و دبیرستان ارس اظهار کرد: در آستانه شروع سال جدید میلادی به مدرسه شما آمدیم تا میلاد مسعود حضرت مسیح(ع) و شروع سال جدید میلادی را به شما، معلمان و خانواده‌هایتان تبریک بگوییم.

وی افزود: امیدوارم سال جدید میلادی برای همه مردم به خصوص شما فرزندان عزیز ایران، دانش آموزان و خانواده‌هایتان سالی پر از موفقیت خوشی و شادی باشد.

وزیر آموزش‌ و پرورش با بیان اینکه آینده ایران به دست شما ساخته می‌شود، گفت: این کلاس‌ها و روزها تنها جای مهم و روزهای بسیار مهم برای آینده شما و ساختن ایران است.

وی تصریح کرد: امیدواریم با تلاش و کوشش خودتان و راهنمایی مدیران، معلمان و مربیان موفقیت‌های بزرگ شمارا شاهد باشیم. 

همچنین در این بازدید وزیر آموزش ‌و پرورش از زحمات و کوشش دانش آموزان، معلمان، والدین و شورای خلیفه‌گری ارامنه قدردانی کرد. در ادامه این برنامه آقای وزیر پس از حضور در برنامه صبحگاهی دانش‌آموزان به کلاس درس آنها رفت و با اهدای گل سال جدید میلادی را تبریک گفت.

آموزگار یکی از کلاس‌ها در پاسخ به سؤال وزیر آموزش ‌و پرورش که آیا در مدرسه از نظر دوزبانه بودن مشکلی وجود ندارد؟ گفت: دانش‌آموزان در کلاس درس با زبان فارسی و در بین خودشان با زبان مادری و ارامنه صحبت می‌کنند و خوشبختانه مشکلی نداریم.

دانش‌آموزان در کلاس دوم دبستان، از درس فارسی، شعر «یار مهربان» را به‌صورت گروهی خواندند و حاجی میرزایی با دانش‌آموزان درباره هنر و کاردستی‌های آنان صحبت کرد و از زحمات معلمان قدردانی کرد.

در ادامه وزیر آموزش‌وپرورش با حضور در جلسه امتحانات دانش‌آموزان متوسطه دوره اول به آنان خدا قوت گفت و آرزوی موفقیت کرد.

حاجی میرزایی پس از شرکت در مراسم جشن سال نوی میلادی دانش آموزان دبستان و دبیرستان ارس، در نشست با آموزگاران، معلمان دبستان و دبیرستان ارس با تبریک فرارسیدن سال جدید میلادی، با آنان درباره مسائل آموزشی و پرورشی گفت‌وگو کرد.

وزیرآموزش و پرورش در این دیدار اظهار کرد: توزیع جمعیت در برخی از مناطق تهران، تعادل و تراکم مطلوب در فضای آموزشی را به هم زده است که با پیگیرهای صورت گرفته توسعه فضای آموزشی در برنامه‌های آموزش و پرورش قرار گرفته است.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: معلمانی که باسابقه ٢۵ سال می‌خواهند بازنشسته شوند اگر عذری داشته باشند که ادامه خدمت برای آنها امکان‌پذیر نباشد، همراهی می‌کنیم اما از معلمان دیگر که می‌توانند همکاری خود را ادامه بدهند می‌خواهیم که تا ٣۵ سال ادامه خدمت داشته باشند تا تعادل نیرو برقرار شود.

حاجی میرزایی با اشاره به درس دینی دانش‌آموزان اقلیت‌های مذهبی، گفت: در سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی کارگروهی برای بررسی و پیگیری آموزش درس دینی در مدارس ارامنه تشکیل ‌شده است تا بازبینی و به‌روزرسانی در متون درسی صورت گیرد.

وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: جمعیت دانش‌آموزی در مدارس ارامنه نسبت به مدارس دیگر کمتر است اما  پست‌های اداری با همان ساختار جمعیتی مدارس دیگر به این مدارس تعلق می‌گیرد.

وی با اشاره به اهمیت مشارکت اولیا در مدارس، گفت: هرچقدر امکانات یک مدرسه بیشتر باشد مطلوب‌تر است چراکه بهترین ساعات زندگی دانش‌آموزان در مدرسه است و ما در آموزش و پرورش تا هر میزان که مقررات اجازه بدهد به مدارس کمک خواهیم کرد.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به درخواست همکاران برای بازبینی شرایط استخدام در مدارس ارامنه، تأکید کرد: استخدام تنها از مسیر فراخوان انجام می‌گیرد و تلاش ‌می‌کنیم تا در دوره‌های بعدی استخدام سهمیه‌ای برای همکاران در مدارس ارامنه در نظر گرفته شود.

حاجی میرزایی بابیان اینکه همزیستی بین ادیان در ایران همیشه به بهترین شکل بوده است، گفت: به شورای خلیفه‌گری ارامنه اطمینان می‌دهم که تبعیضی بین مدارس مسلمانان و مسیحیان وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر بخش عمده بودجه آموزش و پرورش صرف حقوق می‌شود، تصریح کرد: ممکن است خدماتی که به مدارس ارائه می‌دهیم قابل‌توجه نباشد اما هیچ تبعیضی بین مدارس وجود ندارد و احساس مسؤولیت مشترکی به همه مدارس داریم.
کد مطلب : ۱۴۶۷۶۶
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما

کلام امیر
لَا غِنَى كَالْعَقْلِ، وَ لَا فَقْرَ كَالْجَهْلِ، وَ لَا مِيرَاثَ كَالْأَدَبِ، وَ لَا ظَهِيرَ كَالْمُشَاوَرَةِ.

امام(عليه السلام) فرمود: هيچ ثروتى چون عقل، و هيچ فقرى چون نادانى نيست. هيچ ارثى چون ادب، و هيچ پشتيبانى چون مشورت نيست.
{ADVERTISE_DOC_LOCATION_13_BLOCK}