۰

چند کارتخوان‌ فعال در کشور وجود دارد؟

تاریخ انتشار
جمعه ۲۰ دی ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۲۵
چند کارتخوان‌ فعال در کشور وجود دارد؟
به گزارش عصرتعادل، در آذر ماه بالغ بر دو میلیارد و ۲۵۹ میلیون تراکنش به ارزش دو هزار و ۷۹۰ میلیارد ریال انجام شده که نسبت به آبان ماه رشد داشته است و سهم دستگاه کارتخوان به عنوان ابزار رایج شبکه پرداخت الکترونیک در حدود ۸۸ درصد از تمام تعداد تراکنش‌ها بوده است که نشان از استفاده گسترده شهروندان از این ابزار پذیرش دارد.

بر اساس جدول ابزارهای پذیرش فعال سیستمی، در آذر ماه امسال حدود ۷ میلیون و ۹۶۲ هزار و ۷۱۸ دستگاه کارتخوان فعال و ثبت شده در شبکه شاپرک وجود داشته که تعداد آن نسبت به آبان ماه ۱.۶۹ درصد افزایش یافته است؛ با توجه به بررسی وضعیت ابزار پایانه فروش و قرار گرفتن تعداد این ابزار در مرز ۸ میلیون دستگاه می‌توان گفت که همچنان روند تقاضا برای دستگاه کارتخوان به صورت گسترده وجود دارد و با الزام به استفاده از کارتخوان برای کسب و کارهایی که تا به امروز از کارتخوان استفاده نمی‌کردند، میزان کارتخوان‌های فعال و تراکنش‌های این بخش در شبکه پرداخت رشد داشته باشد.

گزارش شاپرک نشان می‌دهد که تعداد ابزار پذیرش اینترنتی و موبایلی فعال در آذر ماه به ترتیب ۱ میلیون و ۹۴ هزار و ۱ میلیون و ۲۷۶ هزار ابزار پذیرش بوده که نسبت به آبان ماه با رشد به همراه بوده و در نهایت تعداد مجموع ابزارهای پذیرش شامل ابزار پذیرش اینترنتی، ابزار پذیرش موبایلی و کارتخوان فروشگاهی در آذر ماه ۱۰ میلیون و ۳۳۳ هزار و ۷۳۴ ابزار پذیرش بوده که نسبت به آبان ماه رشدی ۱.۴۷ درصدی داشته است.

بر اساس جدول سرانه تراکنش ابزارهای پذیرش، با استفاده از کارتخوان فروشگاهی ۱ میلیارد و ۹۹۱ میلیون و ۷۲۰ هزار تراکنش انجام شده که در نتیجه سرانه تراکنش هر ابزار را به ۲۵۰ تراکنش رسانده است؛ همچنین سرانه تراکنش ابزار پذیرش اینترنتی و موبایلی به ترتیب ۱۳۰ و ۹۸ تراکنش بوده است.

بر اساس داده‌های شاپرک، استان تهران با ۱ میلیون و ۶۵۸ هزار و ۶۲۷ دستگاه کارتخوان فروشگاهی فعال بیشترین تعداد پایانه فروش را در میان استان‌های کشور به خود اختصاص داده و تعداد این ابزارها نسبت به ماه گذشته ۱.۶۸ درصد در تهران افزایش پیدا کرده است؛ از سویی دیگر استان‌های خراسان رضوی، اصفهان، فارس و خوزستان در ادامه پنج استانی هستند که بیشترین تعداد کارتخوان فروشگاهی فعال سیستمی را دارند.
کد مطلب : ۱۴۷۱۴۰
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما

کلام امیر
لَا غِنَى كَالْعَقْلِ، وَ لَا فَقْرَ كَالْجَهْلِ، وَ لَا مِيرَاثَ كَالْأَدَبِ، وَ لَا ظَهِيرَ كَالْمُشَاوَرَةِ.

امام(عليه السلام) فرمود: هيچ ثروتى چون عقل، و هيچ فقرى چون نادانى نيست. هيچ ارثى چون ادب، و هيچ پشتيبانى چون مشورت نيست.
{ADVERTISE_DOC_LOCATION_13_BLOCK}