۰

نقاشي سهراب سپهري رکورد تاريخي زد

تاریخ انتشار
شنبه ۹ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۵۲
نقاشي سهراب سپهري رکورد تاريخي زد
روز گذشته جمعه ۸ خرداد ماه حراج تهران مثل گذشته با اجراي رضا کيانيان همراه بود و با حضور جمعي از مجموعه داران، گالري داران، خريداران و همچنين افرادي چون سيد محمد بهشتي، اجمد مسجدجامعي، عبدالحسين مختاباد، حجت الاسلام محمدعلي زم، علي مرادخاني، بهرام رادان، علي دايي و... برگزار شد.

کيانيان در ابتداي اين جلسه گفت: ما فکر نمي کرديم دومين حراج تهران برگزار شود و حالا خيلي خوشحالم که چهارمين دوره آن برگزار مي شود که البته بايد از عليرضا سميع آذر ممنون باشيم.

اولين اثري که در حراج تهران چکش خورد، کاري از جليل رسولي با عنوان «مرغ بسم الله» بود که بين ۶۰ تا ۸۰ ميليون تومان قيمت گذاري شده بود و ۸۵ ميليون تومان فروخته شد.

حراج بزرگ آثار هنري تهران

اثر بعدي کاري بود از هادي روشن ضمير که قيمت پيشنهادي آن ۱۰ تا ۱۴ ميليون تومان بود و ۱۵ ميليون تومان فروخته شد.

تابلو نقاشي احمد آريامنش از مجموعه «زير چرخ کبود» که حدود ۵ تا ۷ ميليون تومان قيمت گذاري شد به مبلغ ۱۲ ميليون تومان فروخته شد.

اثر نقاشي محمد احمدپور با قيمت پيشنهادي ۱۰ تا ۱۴ ميليون تومان نيز با قيمت ۱۸ ميليون تومان به فروش رسيد.

اثر نقاشي «هوس» متعلق به محمود زنده رودي برادر حسين زنده رودي که بين ۱۵ تا ۲۰ ميليون تومان قيمت گذاري شده بود با ۴۰ ميليون تومان به فروش رسيد.

اثر علي شيرازي با قيمت پيشنهادي ۵۰ تا ۷۰ ميليون تومان با قيمت کمينه ۵۰ ميليون تومان به حراج رسيد.

اثر آنه محمد تاتاري که روي پارچه انجام شده بود با قيمت پيشنهادي ۱۲ تا ۱۶ مليون تومان به قيمت ۲۰ ميليون تومان به فروش رسيد.

اثر نقاشي عبدالرضا دريابيگي در اين حراج ۳۰ تا ۴۰ ميليون قيمت گذاري شده بود و با قيمت ۴۶ ميليون تومان چکش خورد.

همچنين اثري از منوچهر نيازي که ۳۰ تا ۴۰ ميليون تومان برآورد شده بود به قيمت ۴۲ ميليون تومان به فروش رسيد.

اثر حسين محجوبي با عنوان «خاطره درختي با شکوه در پاييزي در سوئد» بين ۳۰ تا ۴۰ ميليون تومان برآورد شده بود و با قيمت بيشينه ۴۰ ميليون تومان به فروش رسيد.

حراج بزرگ آثار هنري تهران

اولين اثري که با جملات رضا کيانيان قيمت آن به بالاي ۱۰۰ مليون تومان افزايش پيدا کرد يک نقاشي از مهدي ويشکايي بود که بين ۵۰ تا ۷۰ ميليون تومان قيمت گذاري شده بود و به مبلغ ۱۲۰ ميليون تومان چکش خورد.

اثر نقاشي کيخسرو خروش که طرحي از يک منظره را داشت با قيمت ۴۰ ميليون تومان خريداري شد.

تابلوي نقاشي ابراهيم مختاري که بين ۱۰ تا ۱۴ ميليون تومان قيمت گذاري شده بود با قيمت کمينه ۱۰ ميليون تومان خريداري شد.

اثر ابوالقاسم سعيدي هنرمند مقيم فرانسه يک تابلوي نقاشي با قيمت پيشنهادي ۱۲۰ تا ۱۶۰ ميليون تومان بود که کيانيان چکش حراج خود را با قيمت ۳۰۰ ميليون تومان براي اين اثر نواخت.

اثر نقاشي مصطفي دشتي که طرحي از يک منظره را نشان مي داد با قيمت پيشنهادي ۲۵ تا ۳۵ ميليون تومان با ۳۰ ميليون تومان فروخته شد.

يک نقاشي از علي فرامرزي از مجموعه «کويرها» با قيمت پايه ۵ تا ۷ ميليون تومان به مبلغ ۳۲ ميليون تومان فروخته شد.

تابلوي نقاشي مهرداد صدري هنرمندي که به گفته کيانيان در ايران کمي ناآشناست بين ۳۰ تا ۴۰ ميليون قيمت گذاري شده بود و ۵۰ ميليون تومان فروخته شد.

اثر سونيا بالاسانيان که طرحي از بافت يک گنبد بود با عنوان «گستره هاي آرامش» و با قيمت پيشنهادي ۵۰ تا ۷۰ ميليون تومان به مبلغ ۱۲۰ ميليون تومان به فروش رسيد.

تابلوي جعفر روحبخش با قيمت پيشنهادي ۷۰ تا ۹۰ ميليون تومان نيز به مبلغ ۸۵ ميليون تومان به فروش رسيد.

همچنين اثري از سيراک ملکونيان با قيمت پيشنهادي ۶۰ تا ۸۰ ميليون تومان به قيمت ۱۴۰ ميليون تومان به فروش رسيد.

حراج بزرگ آثار هنري تهران

اثر بعدي کاري از مسعود عربشاهي بود که بين ۱۵۰ تا ۲۰۰ ميليون تومان قيمت گذاري شده بود و به مبلغ ۲۲۰ ميليون تومان به فروش رسيد.

تابلو نقاشي شهلا حبيبي از مجموعه «صور خيال» حدود ۲۵ تا ۳۵ ميليون تومان قيمت گذاري شده بود و به مبلغ ۴۲ ميليون تومان به فروش رسيد.

اثر حسين صدري با عنوان «رد پاي دوچرخه» با قيمت پيشنهادي ۱۰ تا ۱۴ ميليون تومان به مبلغ ۱۱ ميليون تومان به فروش رسيد.

ژازه تباتبايي که سال گذشته نيز اثرش در اين حراج حضور داشت، تابلويي با عنوان «بازگشت از مزرعه» بود که بين ۱۰۰ تا ۱۵۰ ميليون تومان قيمت گذاري شده بود و به مبلغ ۱۵۰ ميليون تومان چکش خورد.

کيانيان، منصور قندريز صاحب تابلوي بعدي را به عنوان يکي از بنيان گذاران مکتب سقاخانه معرفي کرد و اثر او را با قيمت پيشنهادي ۶۰ تا ۸۰ ميليون تومان به ۱۸۰ ميليون تومان رساند و فروخت.

رضا درخشاني نيز ديگر هنرمندي است که سال گذشته اثرش در حراج تهران حضور داشت و امسال تابلو «شکار قرمز شماره ۴» وي با قيمت پيشنهادي ۱۵۰ تا ۲۰۰ ميليون تومان به مبلغ ۳۶۰ ميليون تومان به فروش رسيد.

يک تابلو نقاشي از کامبيز درمبخش با قيمت پيشنهادي ۲۵ تا ۳۵ ميليون تومان به مبلغ ۳۰ ميليون تومان چکش خورد.

تابلوي «انتظار» از فرشيد مثقالي يا عنوان ۲۵ تا ۳۵ ميليون تومان به مبلغ ۴۶ ميليون تومان به فروش رسيد.

تابلوي «معماي شماره ۲۵» آيدين آغداشلو با قيمت پيشنهادي ۲۰۰ تا ۳۰۰ ميليون تومان به مبلغ ۵۵۰ ميليون تومان به فروش رسيد.

تابلو نقاشي هوشنگ پزشک نيا که طرحي از يک صورت را داشت با قيمت پيشنهادي ۵۰ تا ۷۰ ميليون تومان به ۱۲۰ ميليون تومان افزايش يافت و فروخته شد.

يک اثر نقاشي با عنوان «بزم» از حسين کاظمي با قيمت پيشنهادي ۴۰ تا ۶۰ ميليون تومان به مبلغ ۱۴۰ ميليون تومان فروخته شد.

اثر شهريار احمدي با عنوان «در جستجوي سنگ آتش زنه» با قيمت پيشنهادي ۴۰ تا ۶۰ ميليون تومان به مبلغ ۱۵۰ ميليون تومان فروخته شد.

اثر «باغ عشق» از علي اکبر صادقي با قيمت پيشنهادي ۲۰۰ تا ۳۰۰ ميليون تومان به مبلغ ۴۵۰ ميليون تومان فروخته شد.

تاها بهبهاني در اين حراج مجسمه اي از سر يک اسب داشت که ۲۰ تا ۲۵ ميليون تومان قيمت گذاري شده بود و به مبلغ ۵۵ ميليون تومان به فروش رسيد.

کيانيان درباره بهمن دادخواه هنرمند اثري از مجموعه «عبور» بيان کرد که او در فرانسه زندگي مي کند و آثارش سال گذشته نيز با رقم خوبي به فروش رفت. اين اثر ۴۰ تا ۶۰ ميليون قيمت گذاري و ۷۵ ميليون فروخته شد.

اثر مرتضي گودرزي با عنوان «خلوت دل» بين ۶ تا ۸ ميليون تومان قيمت گذاري و ۱۲ ميليون تومان فروخته شد.

اثر بعدي با عنوان «شب معمايي» به جهانگير شهدادي تعلق داشت که ۱۵ تا ۲۰ ميليون تومان قيمت گذاري شده بود و ۲۲ ميليون تومان به فروش رسيد.

اثر سياوش کسرايي با قيمت پيشنهادي ۳۰ تا ۴۰ ميليون تومان به مبلغ ۳۶ ميليون تومان به فروش رسيد.

تابلوي عکس آزاده اخلاقي که در توضيح آن آمده بود، مهدي باکري، جزيره مجنون، عراق ۲۵ بهمن ۱۳۶۳ با قيمت پيشنهادي ۱۵ تا ۲۰ ميليون تومان به مبلغ ۱۸ ميليون تومان فروخته شد.

حراج بزرگ آثار هنري تهران

همچنين تابلوي عکس عباس کيارستمي که کيانيان از او به شکل ويژه تري ياد کرد با قيمت پيشنهادي ۷۰ تا ۹۰ ميليون تومان به مبلغ ۸۵ ميليون تومان فروخته شد.

تابلوي نقاشي مرتضي مميز که تصويري از يک منظره را نشان مي داد با قيمت پايه ۴۰ تا ۶۰ ميليون تومان به مبلغ ۱۱۰ ميليون تومان خريداري شد.

اثر منوچهر يکتايي هنرمندي که در نيويورک زندگي مي کند و جزو معدود آثاري است که وي روي بوم بزرگ کار کرده است،  با قيمت پيشنهادي ۳۰۰ تا ۴۰۰ ميليون تومان با هيجاني که کيانيان به مخاطبان چهارمين حراج تهران بخشيد به مبلغ ۹۵۰ ميليون تومان به فروش رفت.

اثر مارکو گريگوريان با قيمت پيشنهادي ۱۲۰ تا ۱۶۰ ميليون تومان به مبلغ ۱۵۰ ميليون تومان فروخته شد.

يک ميليارد و ۷۰۰ ميليون براي تابلوي سپهري

اما اثري که فروش آن هيجان زيادي را به همراه داشت و با صداي کيانيان بر آن افزوده مي شد، تابلوي نقاشي سهراب سپهري بود که بين ۸۰۰ تا يک ميليارد و ۲۰۰ ميليون تومان قيمت گذاري شده بود. سال گذشته نيز آثاري از وي در حراج تهران ارايه شده بود که رکوردهاي يک ميليارد و ۲۰۰ ميليون تومان و يک ميليارد و ۸۰۰ ميليون تومان را ثبت کرد و تابلوي امسال وي با قيمت يک ميليارد و ۷۰۰ ميليون تومان به فروش رسيد که تشويق هاي حاضران را در بر داشت.

اثر نقاشي هانيبال الخاص با عنوان «گفت و گو» با قيمت پيشنهادي ۵۰ تا ۷۰ ميليون تومان به مبلغ ۹۵ ميلبون تومان به فروش رسيد.

اثر نقاشي نصرالله افجه اي با عنوان «خوشه ها» با قيمت پيشنهادي ۱۲۰ تا ۱۶۰ ميليون تومان به مبلغ ۱۶۰ ميليون تومان فروخته شد.

اثري از صداقت جباري با قيمت پيشنهادي ۱۵۰ تا ۲۰۰ ميليون تومان با ۱۰ ميليون کمتر از قيمت کمينه به مبلغ ۱۴۰ ميليون تومان فروخته شد.

يک مجسمه از عليرضا آستانه با قيمت پيشنهادي ۲۵ تا ۳۵ ميليون تومان به مبلغ ۳۸ ميليون تومان فروخته شد.

اثر مهرداد شوقي حق دوست که شايد کمترين قيمت گذاري اين حراج را به خود اختصاص داده بود با قيمت پيشنهادي ۴ تا ۶ ميليون تومان به مبلغ ۴۴ ميليون تومان به فروش رسيد.

اثر سيدمحمد احصايي از مجموعه «الفباي ازلي» که بين ۲۵۰ تا ۳۵۰ ميليون تومان قيمت گذاري شده بود به مبلغ ۳۴۰ ميليون تومان فروخته شد.

حراج بزرگ آثار هنري تهران

اثر فريدون اميدي با قيمت پيشنهادي ۲۰ تا ۲۵ ميليون تومان به مبلغ ۲۸ ميليون تومان فروخته شد.

مجسمه  فرناز ربيعي جاه با عنوان «سيرين» که قيمت پيشنهادي آن ۱۲ تا ۱۶ ميليون تومان بود به مبلغ ۲۴ ميليون تومان به فروش رفت.

«هيچ» مجسمه اي از پرويز تناولي که پيش از اين هم در حراج شرکت داده شده بود با قيمت پيشنهادي ۱۰۰ تا ۱۵۰ ميليون تومان به مبلغ ۲۲۰ ميليون تومان به فروش رفت.

اثر رضا مافي که ۶۰ تا ۸۰ ميليون قيمت پيشنهادي آن بود به مبلغ ۹۰ ميليون تومان به فروش رفت.

اثر غلامحسين نامي از سري «کهکشان ها» با قيمت پيشنهادي ۶۰ تا ۸۰ ميليون تومان به مبلغ ۱۰۰ ميليون تومان چکش خورد.

تابلوي محسن وزيري مقدم که به سال ۱۳۴۱ تعلق داشت با قيمت پيشنهادي ۱۰۰ تا ۱۵۰ ميليون تومان به مبلغ ۱۱۰ ميليون تومان به فروش رفت.

تابلو نقاشي کوروش شيشه گران نيز با قيمت پيشنهادي ۲۰۰ تا ۳۰۰ ميليون تومان به مبلغ ۲۴۰ ميليون تومان به فروش رسيد.

بهجت صدر از پيشتازان آبستره در ايران اثري در اين حراج داشت که با قيمت پيشنهادي ۱۲۰ تا ۱۶۰ ميليون تومان به مبلغ ۲۶۰ ميليون تومان به فروش رفت.

نقاشي بيتا وکيلي که کاري از مجموعه «ايران» بود با قيمت پيشنهادي ۴۰ تا ۶۰ ميليون با مبلغ بيشينه ۶۰ ميليون تومان به فروش رسيد.

«طبيعت بي جان» اثر شماره ۶۱ از اين حراج بود که به پروانه اعتمادي اختصاص داشت و با قيمت پيشنهادي ۱۰۰ تا ۱۵۰ ميليون تومان به مبلغ ۱۲۰ ميليون تومان به فروش رفت.

نقاشي عين الدين صادق زاده که کاري عرفاني بود با قيمت پيشنهادي ۲۰ تا ۲۵ ميليون تومان به مبلغ ۳۸ ميليون تومان به فروش رفت.

اثر فرهاد مشيري با قيمت پيشنهادي ۳۰۰ تا ۴۰۰ ميليون تومان به مبلغ ۳۵۰ ميليون تومان به فروش رفت.

حراج بزرگ آثار هنري تهران

تابلوي نقاشي بهمن محصص که ۱۸۰ تا ۲۵۰ ميليون تومان قيمت گذاري شده بود از چمله آثاري بود که در طول حراج به فروش رفت. اين تابلو به قميت ۱۷۰ ميليون تومان خريداري شد.

اثر منوچهر يکتايي با قيمت پيشنهادي ۸۰ تا ۱۲۰ ميليون تومان به مبلغ ۱۷۰ ميليون تومان به فروش رفت.

فروش ۱۲ تابلو کلاسيک

در چهارمين حراج تهران ۱۲ تابلو کلاسيک نيز براي فروش عرضه شد که اجراي اين بخش را حسين پاکدل بر عهده گرفت.

وي در ابتدا درباره اين آثار توضيح داد: اصالت آثار بخش کلاسيک توسط کارشناسان ميراث فرهنگي کاملا تاييد شده است. اين آثار به هنرمنداني تعلق دارند که پيش از اين کارهايشان در حراج هاي بزرگ دنيا به فروش رفته است.  

پاکدل ادامه داد: طي اين سه دوره دايم سوال مي شد که چرا آثار کلاسيک هنر تجسمي ايران در اين حراج حضور ندارند، بنابراين اين بخش اضافه شد و اگر خدا بخواهد اين بخش در آينده به صورت مستقل برگزار مي شود. اين آثار فعلا با قيمت پايين عرضه شده است اما پيش بيني مي شود که به سرعت قيمت آن بالا برود.

اولين اثر اين بخش به محمد غفاري (کمال الملک) تعلق داشت که بين ۲۰۰ تا ۱۵۰ ميليون ارزش گذاري شده بود و به مبلغ ۵۰۰ ميليون تومان فروش رفت.

اثري از ميرزا عبدالمطلب (نقاش باشي) بين ۶۰ تا ۸۰ ميليون قيمت گذاري شده بود و ۱۶۰ ميليون تومان فروش رفت.

همچنين نقاشي ابوالحسن صديقي که بيشتر به سازنده مجسمه هاي مشاهير معروف است بين ۵۰ تا ۷۰ ميليون قيمت گذاري شده بود و ۴۶ ميليون فروخته شد.

تابلوي نقاشي علي محمد حيدريان ۵۰ تا ۷۰ ميليون قيمت گذاري شد و ۶۱ ميليون تومان به فروش رفت.

نقاشي علي رخساز که به سال ۱۳۲۰ تعلق داشت بين ۵۰ تا ۷۰ ميليون قيمت گذاري شده بود و ۵۵ ميليون فروخته شد.

اثر ديگر به محسن سهيلي تعلق داشت که به گفته کيانيان قدمتي ۱۲۰ ساله داشت. اين اثر بين ۵۰ تا ۷۰ ميليون تومان قيمت گذاري شد و ۱۰۰ ميليون به فروش رفت.

اثري از اسماعيل آشتياني از شاگردان مستقيم کمال الملک محصول سال ۱۲۹۴ بين ۶۰ تا ۸۰ ميليون تومان قيمت گذاري شده بود و ۶۵ ميليون تومان به فروش رفت.

نقاشي «خانم سبزپوش» اثر جعفر پتگر و محصول سال ۱۳۲۵ بين ۶۰ تا ۸۰ ميليون قيمت گذاري شده بود و ۶۵ ميليون تومان به فروش رفت.

حراج بزرگ آثار هنري تهران

همچنين اثر جواد حميدي از شاگردان مکتب کمال الملک بين ۵۰ تا ۷۰ ميليون تومان قيمت گذاري شده بود و ۸۰ ميليون تومان فروخته شد.

اثر محمود جوادي پور بين ۴۰ تا ۶۰ ميليون تومان قيمت گذاري شده بود و ۷۵ ميليون تومان به فروش رفت.

آخرين اثر از مجموعه آثار کلاسيک به حسن زرين قلم تعلق داشت که از قدمتي ۱۲۰ ساله برخوردار بود. اين نقاشي خط بين ۶۰ تا ۸۰ ميليون تومان ارزش گذاري شده بود و به مبلغ ۲۶۰ ميليون تومان فروخته شد.

بعد از فروش آثار کلاسيک رضا کيانيان دوباره چکش را به دست گرفت و يک نقاشي خط از رضا مافي را که ۱۲۰ تا ۱۶۰ ميليون تومان ارزش گذاري شده بود به قيمت ۱۸۰ ميليون تومان چکش زد.

اثري از نصرالله افجه اي که شعري از حافظ را طراحي کرده بود با قيمت پيشنهادي ۱۵۰ تا ۲۰۰ ميليون تومان به مبلغ ۱۸۰ ميليون تومان به فروش رسيد.

اثر گلناز فتحي با قيمت پيشنهادي ۴۰ تا ۶۰ ميليون تومان به مبلغ ۴۶ ميليون تومان به فروش رفت.

اثر سالار احمديان که ۲۰ تا ۲۵ ميليون قيمت گذاري شده بود در اين حراج در ابتدا فروش نرفت و بعد در طول برگزاري حراج ۱۰ ميليون فروخته شد.

۵۰۰ ميليون براي اثر پرويز تناولي

اثر ديگري از پرويز تناولي با عنوان «يادمان شماره ۱ براي کلمه هيچ» که متعلق به سال ۱۳۵۱ بود، بين ۳۰۰ تا ۴۰۰ ميليون تومان برآورد شده بود و به مبلغ ۵۰۰ ميليون تومان به فروش رسيد.

اثر نقاشي ژازه تباتبايي که بين ۱۲۰ تا ۱۶۰ ميليون تومان قيمت گذاري شده بود به مبلغ ۱۸۰ ميليون تومان به فروش رفت.

يک اثر نقاشي از منصوره حسيني که پرتره اي از حسن کسايي را کشيده بود و بين ۴۰ تا ۶۰ ميليون تومان قيمت گذاري شده بود به مبلغ ۵۵ ميليون تومان به فروش رفت.

يک اثر نقاشي از مهدي ويشکايي که بين ۶۰ تا ۸۰ ميليون تومان قيمت گذاري شده بود، به مبلغ ۱۶۰ ميليون تومان به فروش رفت.

اثر دوم از هوشنگ پزشک نيا که بين ۶۰ تا ۸۰ ميليون تومان قيمت گذاري شده بود به مبلغ ۱۶۰ ميليون تومان فروخته شد.

نقاشي افشين پيرهاشمي که بين ۶۰ تا ۸۰ ميليون تومان ارزش گذاري شده بود به مبلغ ۶۵ ميليون تومان فروخته شد.

تابلوي عکس از صادق تيرافکن که بين ۴۰ تا ۶۰ ميليون تومان قيمت پيشنهادي آن بود ۴۶ ميليون تومان به فروش رفت.

اثر محمد فرنود که بين ۶ تا ۸ ميليون تومان قيمت گذاري شده بود به مبلغ ۱۰ ميليون تومان به فروش رفت.

اثر نصرت الله مسلميان که ۴۰ تا ۶۰ ميليون تومان قيمت گذاري شده بود به مبلغ ۶۵ مليون تومان فروخته شد.

حراج بزرگ آثار هنري تهران

اثر قاسم حاجي زاده که بين ۱۵۰ تا ۱۰۰ ميليون تومان قيمت گذاري شده بود به مبلغ ۱۵۰ ميليون تومان فروخته شد.

تابلويي از ليلا ويسمه از مجموعه «باعث تمام دردسرها خرگوش ها بودند» با قيمت پيشنهادي ۶ تا ۸ ميليون تومان به مبلغ ۲۰ ميليون تومان فروخته شد.

اثر نقاشي خسرو حسن زاده که بين ۴۰ تا ۶۰ ميليون تومان قيمت گذاري شده بود به مبلغ ۴۰ ميليون تومان فروخته شد.

اثر ايرج کريم خان زند که بين ۶۰ تا ۸۰ ميليون تومان قيمت گذاري شده بود به مبلغ ۶۰ ميليون تومان فروخته شد.

اثر مهرداد محب علي که بين ۴۰ تا ۶۰ ميليون تومان ارزش گذاري شده بود به مبلغ ۵۰ ميليون تومان فروخته شد.

اثر داريوش قره زاد که بين ۱۵ تا ۲۰ ميليون تومان قيمت گذاري شده بود به مبلغ ۳۲ ميليون به فروش رفت.

اثر نيکزاد نجومي که بين ۵۰ تا ۷۰ ميليون ارزش گذاري شده بود به مبلغ ۸۵ ميليون تومان فروخته شد.

نقاشي «سرو سرخ» کاري از رضا درخشاني با قيمت پيشنهادي  ۳۰۰ تا ۴۰۰ ميليون تومان، با قيمت ۳۰۰ ميليون تومان به فروش رفت.

اثر ليلي متين دفتري که بين ۵۰ تا ۷۰ ميليون تومان قيمت گذاري شده بود به مبلغ ۱۱۰ ميليون تومان فروخته شد.

اثر ناصر عصار که بين ۸۰ تا ۱۲۰ ميليون تومان قيمت گذاري شده بود به مبلغ ۱۴۵ ميليون تومان فروخته شد.

اثر سهراب دو ميليارد و ۸۰۰ ميليون تومان چکش خورد

در اين حراج که رکورد کل حراج هاي تاريخ ايران شکسته شد، اثر سهراب سپهري که بين يک ميليارد و ۲۰۰ ميليون تومان تا يک ميليارد و ۶۰۰ ميليون تومان قيمت گذاري شده بود با رقم دو ميليارد و ۸۰۰ ميليون تومان چکش خورد و به فروش رفت.

اثر فريده لاشايي که بين ۱۵۰ تا ۲۰۰ ميليون تومان قيمت گذاري شده بود با قيمت ۳۲۰ ميليون تومان به فروش رفت.

اثر عباس کيارستمي که بين ۵۰ تا ۷۰ ميليون قيمت گذاري شده بود با قيمت ۵۵ ميليون تومان به فروش رفت.

اثر گوهردشتي که بين ۱۵ تا ۲۰ ميليون تومان قيمت گذاري شده بود با قيمت ۱۸ ميليون تومان به فروش رفت.

تابلوي «طبيعت بي جان» اثر بهمن محصص با قيمت پيشنهادي ۲۵۰ تا ۳۵۰ ميليون تومان، با قيمت ۷۲۰ ميليون تومان به فروش رفت.

حراج بزرگ آثار هنري تهران

اثر پويا آريان پور که بين ۲۵ تا ۳۵ ميليون تومان قيمت گذاري شده بود با قيمت ۵۵ ميليون تومان به فروش رفت.

اثر هادي جمالي که بين ۸ تا ۱۲ ميليون تومان ارزش گذاري شده بود با قيمت ۲۲ ميليون تومان به فروش رفت.

اثر ناصر عصار که بين ۱۰۰ تا ۱۵۰ ميليون تومان قيمت گذاري شده بود با قيمت ۱۹۰ ميليون تومان به فروش رفت.

تابلو حسين زنده رودي که بين ۲۵۰ تا ۳۵۰ ميليون تومان ارزش گذاري شده بود با قيمت ۴۵۰ ميليون تومان به فروش رفت.

اثر محمد بزرگي که بين ۱۵ تا ۲۰ ميليون تومان قيمت گذاري شده بود با قيمت ۴۲ ميليون تومان فروخته شد.

اثر عليرضا کرمي که ين ۱۰ تا ۱۴ مليون تومان ارزش گذاري شده بود با قيمت ۲۶ ميليون تومان به فروش رفت.

اثر سيد محمد احصايي که بين ۲۰۰ تا ۳۰۰ ميليون تومان قيمت گذاري شده بود با قيمت ۳۰۰ ميليون تومان به فروش رفت.

تابلو کامبيز صبري که بين ۲۵ تا ۳۵ ميليون تومان قيمت گذاري شده بود با قيمت ۳۸ مليون تومان به فروش رفت.

اثر علي ندايي که بين ۸ تا ۱۲ ميليون قيمت گذاري شده بود با قيمت ۱۲ ميليون تومان فروخته شد.

حراج بزرگ آثار هنري تهران

مجسمه مونا پاد که بين ۲۰ تا ۲۵ ميليون تومان ارزش گذاري شده بود با قيمت ۳۴ ميليون تومان فروخته شد.

اثر پرويز تناولي که بين ۳۰۰ تا ۴۰۰ ميليون تومان قيمت گذاري شده بود با قيمت ۳۵۰ ميليون تومان به فروش رفت.

اثر کوروش شيشه گران که بين ۱۵۰ تا ۲۰۰ ميليون تومان قيمت گذاري شده بود با قيمت ۳۶۰ ميليون تومان به فروش رفت.

اثر حامد صدرارحامي که بين ۲۰ تا ۲۵ ميليون تومان ارزش گذاري شده بودن با قيمت ۷۵ ميليون تومان به فروش رفت.

اثر محمد طباطبايي که بين ۸ تا ۱۲ ميليون تومان قيمت گذاري شده بود به قيمت ۲۶ ميليون تومان به فروش رفت.

اثر ميترا کاويان که بين ۶ تا ۸ ميليون تومان ارزش گذاري شده بود با قيمت ۱۵ ميليون به فروش رفت.

تابلو معصومه مظفري که بين ۱۲ تا ۱۶ ميليون تومان قيمت گذاري شده بود با قيمت ۱۰ ميليون فروخته شد.

اثر حميد پازوکي که بين ۱۵ تا ۲۰ ميليون تومان قيمت گذاري شده بود با قيمت ۲۰ ميليون به فروش رفت.

نقاشي سوم سهراب سپهري در اين حراج که بين ۵۰۰ تا ۷۰۰ ميليون تومان ارزش گذاري شده بود با قيمت ۷۰۰ ميليون تومان به فروش رفت.

اثر سيامک عزمي که بين ۲۰ تا ۲۵ ميليون تومان قيمت گذاري شده بود با قيمت ۳۸ ميليون تومان به فروش رفت.

اثر محمود سبزي که بين ۳۰ تا ۴۰ ميليون تومان قيمت گذاري شده بود با قيمت ۶۰ ميليون تومان فروخته شد.

آخرين اثر از مسعود عربشاهي بود که بين ۱۲۰ تا ۱۶۰ ميليون تومان ارزش گذاري شده بود با قيمت ۳۲۰ ميليون تومان به فروش رفت.

کد مطلب : ۴۳۲۵۷
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما

کلام امیر
لَا غِنَى كَالْعَقْلِ، وَ لَا فَقْرَ كَالْجَهْلِ، وَ لَا مِيرَاثَ كَالْأَدَبِ، وَ لَا ظَهِيرَ كَالْمُشَاوَرَةِ.

امام(عليه السلام) فرمود: هيچ ثروتى چون عقل، و هيچ فقرى چون نادانى نيست. هيچ ارثى چون ادب، و هيچ پشتيبانى چون مشورت نيست.