۰

«تتلو» بی‌مجوز می‌خواند و «زمانی» با مجوز گلایه می‌كند!

تاریخ انتشار
جمعه ۹ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۷:۵۶
اتفاقات و حواشی مختلفی پیرامون مجوز داشتن و نداشتن برخی خواننده ها و هنرمندان وجود دارد كه یكی از جنجالی ترین آنها فعالیت «امیرحسین مقصودلو» معروف به تتلو است كه چندی پیش هم جدیدترین کلیپ او كه بدون مجوز ضبط شده بود در فضای مجازی سر و صدای بسیاری به پا كرد و موافقان و مخالفان را به اظهار نظر وادار كرد.

فردی كه ناگهان در سالهای اخیر از زیرزمین سر برآورده و بیشتر خودش را نمایان می كند و حالا خودش را بر عرشه‌ای دیده كه پیش از این خوانندگان موجه تر و ارزشی تر به روی خود ندیده بودند.شاید نمونه ملموس و دست به نقد ما بعنوان مصداقی بارز «حامد زمانی» خواننده جوانی باشد كه بارها آثار ارزشی و خوبی را روانه بازار كرد و تا همین چند وقت پیش هم با مجوز روی صحنه ها بود ، اما حالا معلوم نیست كه چرا دیگر مانند گذشته به او اقبال نشان داده نمی شود و این روزها مشغول شكوه و گلایه است.

جوان هایی از جنس زمانی در این زمانه زیاد است كه ضمن توجه به ارزش ها و استانداردها آزمون پس داده اند و مجوزهای لازم را هم دارند ، اما انگار دستی برای كشیدن آنها از این آبی كه گل آلود شده ، دراز نمی شود تا مدام شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم كه افراد با مجوز گوشه ای بنشینند و كسانی كه هنوز مورد تایید ارشاد هم نیستند در بهترین شرایط و با امكانات عالی مشغول ثبت و ضبط كارهای خود باشند و كسی هم یكبار برای همیشه به این پرونده خاتمه نمی دهد ، هنوز هم معلوم نیست كه چطور یك فرد بدون مجوز ناگهان روی عرشه ناو ظهور می كند.

مساله بسیار ساده است ، طبیعی است كه با بررسی های لازم برای افرادی كه قصد فعالیت هنری دارند باید مجوزهای لازم صادر شود و صرف نظر از اینكه در سالهای اخیر خوانندگان زیرزمینی زیادی قصد دریافت مجوز داشته اند و خبر اقدامات آنها به گوش رسیده است ، مشخص نیست كه این برخورد یك بام و دو هوا در بین متولیان چیست . اگر این افراد مجوز ندارد پس چرا مشغول كار هستند و اگر قرار است كه مجوز را دریافت كنند ، پس چرا این همه كش و قوس؟!!

از طرفی هم به نظر می رسد در این شرایط عده ای به دنبال منافع خود هستند. هر چند كه ما زبان نصیحت نداریم ، اما به خیر و بركت ضرب المثل ها دروازه های بسته را باز می كنیم تا شاید كمی هم بفهمیم داخل شهر چه خبر است. پدربزرگ ما اندر احوالات انسانهایی می گفت كه به امید سود چیزی چشم بسته دست به كاری میزنند و دل به منفعتی خوش می كنند كه ظاهرش خوش است.

آقاجان ما ریش و مو سفید كرده بود كه به ما از فواید ضرب المثل " ما پوستین را ول كردیم ، اما پوستین ما رو ول نمی كند " بگوید .حكایت مردی را گفت كه در سیلابی چیزی در آب شناور دید و فكر كرد پوستینی است كه می تواند وعده ای را از فروش آن سر كند.با همین خیال دست دراز كرد تا آن را بگیرد ، اما نه از پوستین خبری بود و نه خیك روغنی را آب آورده بود ، بلكه سیلاب خرسی را با خود آورده بود كه دست و پا می زد تا شاید خودش را از مهلكه نجات دهد.

مرد كه با خیال رسیدن به پوستین دست دراز كرده بود با دستان درمانده و پر از زور خرسی روبرو شد كه او را با خود گرفت و به آب كشید.مردم هر چه داد زدند كه اگر نمی توانی پوستین را بیاوری رهایش كن كه مرد با حالی درمانده گفت "من پوستین را ول كردم ، اما پوستین مرا ول نمی كند.

به هر حال كه بهتر است دست از پوستینی كه در این سیلاب موسیقی افتاده و خیال خامی بیش نیست بكشیم و كمی چشم باز كنیم و پوستینی واقعی پیدا كنیم تا فردا روزی نگاه پشیمانمان به عابرانی نیفتد كه زودتر از اینها فریاد زدند كه باید فرق دوغ و دوشاب را بدانی تا دست به انتخاب درستی بزنی.
مرجع : باشگاه خبرنگاران
کد مطلب : ۵۲۶۴۷
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما

کلام امیر
لَا غِنَى كَالْعَقْلِ، وَ لَا فَقْرَ كَالْجَهْلِ، وَ لَا مِيرَاثَ كَالْأَدَبِ، وَ لَا ظَهِيرَ كَالْمُشَاوَرَةِ.

امام(عليه السلام) فرمود: هيچ ثروتى چون عقل، و هيچ فقرى چون نادانى نيست. هيچ ارثى چون ادب، و هيچ پشتيبانى چون مشورت نيست.