۰

دوربین‌هایی که بر اعمال پلیس نظارت دارد

تاریخ انتشار
دوشنبه ۹ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۱۹
سردار منفرد گفت: بیشتر مراجعات مردمی به شعبه های مختلف پلیس آگاهی در تهران بزرگ و سطح کشور در خصوص پیگیری پرونده های سرقت، کلاهبرداری و قتل است.

وی ادامه داد: با توجه به گستردگی پرونده ها و ضرورت انجام بررسی تخصصی، برخی پرونده ها مشمول زمان شده و مراجعه کنندگان به دلیل عدم آگاهی از پروسه طی شدن این گونه پرونده ها، گلایه هایی را مطرح می کنند.

وی با تاکید بر این که این حق طبیعی مردم است که نگران رسیدگی به پرونده هایشان باشند، تصریح کرد: تمام تلاش ماموران پلیس آگاهی این است تا با سرعت پرونده ها رابه نتیجه رسانده و ضمن دستگیری متهمان و بستن پرونده ها از تکرار جرایم مشابه نیز پیشگیری کنند.

جانشین پلیس آگاهی ناجا در خصوص نحوه برخورد ماموران با مجرمان، گفت: اگر مامور آگاهی به هر دلیل، برخوردی خارج از ضوابط با مظنونان یا متهمان داشته باشد، در هر جایگاهی که باشد با او برخورد قانونی صورت گرفته و حتی از مسئولیت خود عزل می شوند.

وی،گفت: نظارت های دقیق پلیس آگاهی و نصب دوربین های فنی در راستای نظارت بر عملکرد ماموران، در دستور کار پلیس آگاهی است چراکه فرمانده ناجا بر رعایت حقوق شهروندی، تاکید زیادی دارند.

وی افزود: اگر ماموری در انجام وظیفه خود کوتاهی کند، بازرسی ناجا به عنوان وظیفه قانونی، مکلف است تا به آن را رسیدگی کند.

سردار منفرد گفت : بر اساس قانون، بازرسی موظف است درخواست مراجعه کنندگان را دقیق بررسی کند و به رده مربوطه جهت حل پرونده، ارجاع دهد. شهروندان نیز می توانند ضمن تماس با مرکز نظارت همگانی ناجا (۱۹۷)، انتقادات، پیشنهادات و یا شکایات خود از ماموران نیروی انتظامی و پلیس آگاهی را اعلام کنند.
مرجع : مهر
کد مطلب : ۵۶۳۱۶
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما

کلام امیر
لَا غِنَى كَالْعَقْلِ، وَ لَا فَقْرَ كَالْجَهْلِ، وَ لَا مِيرَاثَ كَالْأَدَبِ، وَ لَا ظَهِيرَ كَالْمُشَاوَرَةِ.

امام(عليه السلام) فرمود: هيچ ثروتى چون عقل، و هيچ فقرى چون نادانى نيست. هيچ ارثى چون ادب، و هيچ پشتيبانى چون مشورت نيست.