یک کارشناس تغذیه:
سوسیس و کالباس، "کریمه کنگو" را به انسان منتقل نمیکند
16 خرداد 1396 ساعت 12:09
یک کارشناس تغذیه گفت: مصرف فرآوردههای گوشتی از جمله سوسیس و کالباس عامل انتقال بیماری تب "کریمه کنگو" نیست.
به گزارش عصر تعادل،مریم شیر مستی در گفت و گو یی با بیان اینکه انواع میکروبها و عامل بیماریها با حرارت از بین میرود، اظهار کرد: ویروس عامل تب خونریزی دهنده کریمه کنگو نیز از جمله عواملی است که در اثر حرارت از بین میرود.
وی ادامه داد: از همین رو مصرف فرآوردههای گوشتی مانند سوسیس و کالباس چون در کارخانه مقدار قابل توجهی حرارت میبیند، باعث انتقال بیماری به انسان نیست.
این کارشناس تغذیه افزود: البته بهتر است افراد فرآوردههای گوشتی مانند انواع سوسیس و کالباس را در منزل به صورت حرارت دیده مصرف کنند و از خام خوردن این فرآوردهها خوداری کنند.
شیرمستی با اشاره به اینکه گوشت خوب پخته نشده نیز میتواند از راههای انتقال این بیماری باشد، تاکید کرد: افراد باید غذاهای گوشتی را کاملا پخته شده استفاده کنند و از خوردن انواع کبابها به صورت خام یا نیمه پخته خودداری کنند.
این کارشناس تغذیه توصیه کرد، مردم از مراکز غیرمعتبر، رستورانهای غیراستاندارد و دکههای غیرمجاز جگرکی خرید نکنند و گوشت و انواع کباب را صرفا از مراکز مجاز و مورد تایید تهیه کنند.
وی در پایان گفت:با رعایت این نکات ساده خطر مبتلا شدن به این بیماری از بین میرود.
کد مطلب: 129340
آدرس مطلب: http://www.asretaadol.ir/news/129340/سوسیس-کالباس-کریمه-کنگو-انسان-منتقل-نمی-کند
عصر تعادل
http://www.asretaadol.ir