۰

سوخو 100 چگونه وارد ناوگان ایران می‌شود؟

تاریخ انتشار
يکشنبه ۸ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۲۶
علیرضا منظری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، تصریح کرد: آنچه در جریان حضور معاون رییس جمهور در مسکو و مذاکرات ایشان با روس‌ها اتفاق افتاده تنها یکسری صحبت‌های کلی و در سطح کلان سیاسی بوده است و قطعا نمی‌توان اینها را مساوی با وارد کردن قطعی هواپیماهای روسی به ناوگان ایران دانست.

وی با اشاره به این‌که ایرلاین‌ها به عنوان فعالان عرصه هوایی حق وارد کردن هواپیماهای جدید را دارند، اظهار کرد: دولت تنها مقدمات را می‌چیند و این شرکت‌های هواپیمایی ما خواهند بود که با توجه به نیازشان و البته با شرایطی که در ناوگان خود دارند نسبت به وارد کردن هواپیماهای جدید برنامه‌ریزی می‌کنند.

معاون سابق سازمان هواپیمایی ادامه داد: البته نکته‌ی دیگر در این زمینه از اهمیت بالایی برخوردار است مربوط به نحوه‌ی ارتباط هواپیماهای جدید با یک ایرلاین می‌شود. تمام کارمندان شرکت‌های هواپیمایی که به هر نحوی با هواپیماهای جدید در ارتباط هستند باید بر مبنای تکنولوژی‌های به کار رفته در هواپیماها آموزش دیده و نحوه استفاده از آن را در بر بگیرد در غیر این صورت استفاده از این هواپیماها از نظر ایمنی تایید نخواهد شد.

منظری با بیان این‌که حرف نهایی را در وارد کردن هواپیماهای جدید سازمان هواپیمایی کشوری می‌زند، اظهار کرد: اگر یک شرکت هواپیمایی براساس نیاز خود و سنجش شرایط بازار نسبت به وارد کردن یک هواپیما به جمع‌بندی برسد، باید اطلاعات فنی و ایمنی مربوط به آن را به سازمان هواپیمایی ارجاع داده و پس از تایید کیفی و امنیتی آن نسبت به وارد کردن‌اش اقدام کند.

وی در پاسخ به این سوال که هواپیماهای جدید روسی تا چه حد می‌تواند مناسب ناوگان ایران باشد نیز تصریح کرد: هواپیمای سوخو ۱۰۰ در قیاس با دیگر هواپیماهای ساخته شده در روسیه با توجه به استفاده کردن از قطعات اروپایی عملکردی بهتری داشته اما با این وجود نمی‌توان در رابطه با آن اظهار نظر قطعی کرد. در وهله اول باید یک ایرلاین نسبت به خرید این هواپیما اعلام آمادگی کند و سپس سازمان هواپیمایی است که از نظر ایمنی ورود این هواپیما را تایید یا رد می‌کند.
کد مطلب : ۵۶۱۹۶
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما

کلام امیر
لَا غِنَى كَالْعَقْلِ، وَ لَا فَقْرَ كَالْجَهْلِ، وَ لَا مِيرَاثَ كَالْأَدَبِ، وَ لَا ظَهِيرَ كَالْمُشَاوَرَةِ.

امام(عليه السلام) فرمود: هيچ ثروتى چون عقل، و هيچ فقرى چون نادانى نيست. هيچ ارثى چون ادب، و هيچ پشتيبانى چون مشورت نيست.