۰

مطرح کردن رای حلال و حرام به وحدت ملی کشور آسیب می زند

تاریخ انتشار
يکشنبه ۷ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۵۶
مطرح کردن رای حلال و حرام به وحدت ملی کشور آسیب می زند
به گزارش عصر تعادل،غلامرضا ظریفیان در گفت‌وگویی، در رابطه با مطرح شدن مسئله رای حلال  و حرام  توسط برخی از جریان‌ها اظهار کرد: رهبر انقلاب همیشه برحضور مردم در  انتخابات و دفاع از مردم سالاری دینی تاکید دارند، حضور بیش از 40 میلیون از مردم نیز موجب تقویت مردم سالاری است.
وی در ادامه افزود: اما مطرح شدن مسئله رای حلال و حرام به وحدت و انسجام ملی کشور آسیب می زند، در سال های قبل به دلیل برخی بداخلاقی ها وحدت ملی آسیب دیده بود که در این سال‌ها این وحدت در حال بازسازی است، اما مجددا جریانی به دنبال دامن زدن به بداخلاقی های گذشته هستند. جریانی که امروز با اقبال جامعه روبرو شده است به دلایل مختلف از جمله مصلحت کشور مایل نیست وارد جزئیات شود ،اما اگر قرار باشد وارد این مسائل بشویم کاملا مشخص است  چه جریانی از امکانات و اموال عمومی بهره برد. همین جریان امروز از رای حلال و حرام صحبت می کند در حالیکه کاملا مشخص است چگونه از امکانات عمومی استفاده کرده است.
ظریفیان با بیان اینکه مسلما درهر انتخاباتی تخلفاتی هم صورت می‌گیرد، تصریح کرد: جامعه با مصاحبه سود و زیان به یک نامزد اقبال نشان داد. اما جریان مقابل با بداخلاقی ها دنبال تحت تاثیر قرار دادن رای مردم است. اگر قرار باشد از کسی حساب کشی صورت گیرد این افراد باید بیشتر پاسخگو باشند. البته نظام آنقدر از قدرت برخوردار است که با این حرفها دچار آسیب نشود.
این عضو انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه ها در ادامه گفت: البته این بداخلاقی ها ناشی از شکست در انتخابات و تاحدودی قابل درک است، اما این جریان که در ماجراهای گذشته به میدان آمدند و گفتند امکان زیر سوال بردن نظام انتخابات وجود ندارد چرا اکنون نظام انتخابات را زیر سوال می برند؟ در گذشته وحدت ملی کشور به وسیله افرادی که همین جریان حامی آنها بودند دچار خدشه شده است. امروز هم این جریان با همین شیوه‌ها به وحدت ملی کشور آسیب می رساند.
ظریفیان در پایان تصریح کرد: جریان پیروز در انتخابات هم باید بداند که باید به  وعده هایش عمل کند و همچنین اعلام کند نماینده 42 میلیون رای ملت است. حتی کسانی که به او رای نداده‌اند.
کد مطلب : ۱۲۹۰۲۲
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما

کلام امیر
لَا غِنَى كَالْعَقْلِ، وَ لَا فَقْرَ كَالْجَهْلِ، وَ لَا مِيرَاثَ كَالْأَدَبِ، وَ لَا ظَهِيرَ كَالْمُشَاوَرَةِ.

امام(عليه السلام) فرمود: هيچ ثروتى چون عقل، و هيچ فقرى چون نادانى نيست. هيچ ارثى چون ادب، و هيچ پشتيبانى چون مشورت نيست.