۰
جدیدترین رتبه‌بندی QS سال 2018 منتشر شد

دو دانشگاه ایرانی در جمع هزار دانشگاه برتر دنیا را بشناسید

تاریخ انتشار
شنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۳۶
به گزارش عصر تعادل به نقل از روابط عمومی دانشگاه شریف، در جدیدترین رتبه‌بندی دانشگاه‌های دنیا توسط موسسه QS برای سال 2018، دانشگاه صنعتی شریف با رتبه 480 – 471 و دانشگاه تهران با رتبه 650 - 601 تنها نمایندگان ایران در این رتبه‌بندی هستند.


بر اساس این رتبه‌بندی که موسسه QS منتشر کرده است، موسسه فناوری ماساچوست (ام‌آی‌تی) رتبه اول بهترین دانشگاه‌های دنیا را به خود اختصاص داده است. سه دانشگاه استنفورد، هاروارد و موسسه فناوری کالیفرنیا (کال‌تک) به ترتیب رتبه‌های بعدی را به خود اختصاص داده‌اند. رتبه پنجم از آن یک دانشگاه انگلیسی شده است. دانشگاه کمبریج، جلوتر از دانشگاه آکسفورد در رتبه پنجم است. رتبه‌های هفتم و هشتم را هم یوسی‌ال و کالج سلطنتی، دو دانشگاه لندن تصاحب کرده‌اند. آخرین کرسی تک‌رقمی بین بهترین‌ها را باز هم یک دانشگاه آمریکایی، دانشگاه شیکاگو، تصاحب کرده است.

تنها کشوری که جز آمریکا و انگلیس در میان 10 دانشگاه برتر نماینده دارد، سوئیس است. موسسه فناوری فدرال سوئیس (ای‌تی‌اچ) دهمین دانشگاه برتر دنیا است. اولین دانشگاه آسیایی دانشگاه فناوری نانیانگ سنگاپور است که رتبه‌ یازدهم را به خود اختصاص داده است و در بهترین جایگاه یک دانشگاه آسیایی از زمان مرسوم شدن این رتبه‌بندی‌ها تاکنون ایستاده است. دانشگاه لوزان سوئیس، دانشگاه‌های پرینستون و کورنل آمریکا، دانشگاه ملی سنگاپور، دانشگاه‌های ییل، جان هاپکینز، کلمبیا و پنسیلوانیا باز هم از آمریکا و دانشگاه ملی استرالیا در رتبه‌های بعدی زیر 20 دنیا قرار دارند.


در آسیا، بعد از دو دانشگاه سنگاپوری، دانشگاه شین‌هوا قرار دارد که در رتبه 25 دنیا است. کرسی‌های بعدی هم در اختیار کشورهای شرق آسیا قرار دارد. دانشگاه هنگ‌کنگ در رتبه 26 جهانی، دانشگاه توکیو ژاپن در رتبه 28 جهانی، دانشگاه علم و فناوری هنگ‌کنگ در رتبه 30، دانشگاه کیوتو ژاپن و ملی سئول کره‌جنوبی در رتبه 36، دانشگاه‌های پکن و فودان چین در رتبه‌های 38 و 40 قرار دارند.

ایران در این رتبه‌بندی معتبر دانشگاهی دو نماینده دارد. دانشگاه صنعتی شریف بین 471 تا 480 و دانشگاه تهران بین 601 تا 650 رتبه‌بندی شده‌اند.
کد مطلب : ۱۲۹۸۹۲
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما

کلام امیر
لَا غِنَى كَالْعَقْلِ، وَ لَا فَقْرَ كَالْجَهْلِ، وَ لَا مِيرَاثَ كَالْأَدَبِ، وَ لَا ظَهِيرَ كَالْمُشَاوَرَةِ.

امام(عليه السلام) فرمود: هيچ ثروتى چون عقل، و هيچ فقرى چون نادانى نيست. هيچ ارثى چون ادب، و هيچ پشتيبانى چون مشورت نيست.