۰

پارکینگ ها در سال جدید گران تر می شوند

تاریخ انتشار
سه شنبه ۸ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۵:۴۱
پارکینگ ها در سال جدید گران تر می شوند
به گزارش عصر تعادل افزایش کلیات لایحه عوارض پارک هوشمند حاشیه‌ای و نرخ پارکینگ‌ها در سال ۹۹ تصویب شد.

بررسی تعیین نرخ عوارض پارک حاشیه‌ای در سال ۹۹ و تعیین ضوابط واگذاری و بهره‌برداری از پارکینگ‌های عمومی شهرداری تهران در دستور کار یکصد و نود و چهارمین جلسه علنی شورای شهر تهران قرار گرفت.

محمد علیخانی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران در ابتدای بررسی این دستور گفت: ما تلاش کردیم که در این لایحه قیمت پارکینگ‌ها را به شکل واقعی درآوریم تا کاربری آن‌ها عوض نشود، بر همین اساس پارکینگ‌های عمومی در نرخ تعرفه رده‌بندی شدند.

کلیات لایحه تعیین نرخ ورودی و حق توقف وسایل نقلیه در پارکینگ‌های عمومی شهر تهران در سال ۹۹ اعلام شد.

حداکثر نرخ ورودیه و حق توقف وسایل نقلیه در پارکینگ‌های عمومی شهر تهران بر اساس نوع خودرو و مدت زمان پارک و بر مبنای رده‌بندی پارکینگ مطابق جدول ذیل است:

افزایش نرخ پارک حاشیه‌ای و تعرفه پارکینگ‌های عمومی در سال ۹۹

پارکینگ رده یک:
سواری و وانت: ورودی و ساعت اول ۳۰ هزار ریال به ازای هر نیم ساعت تا ۱۲ ساعت ۶ هزار ریال، به ازای هر نیم ساعت بیش از ۱۲ ساعت ۴ هزار ریال.

ون و مینی‌بوس: ورودی و ساعت اول ۴۰ هزار ریال، به ازای هر نیم ساعت تا ۱۲ ساعت ۷ هزار ریال، به ازای هر نیم ساعت بیش از ۱۲ ساعت ۵ هزار ریال.

اتوبوس و کامیون: ورودی و ساعت اول ۵۰ هزار ریال، به ازای هر نیم ساعت تا ۱۲ ساعت ۱۰ هزار ریال، به ازای هر نیم ساعت بیش از ۱۲ ساعت ۷ هزار ریال.

تریلر: ورودی و ساعت اول ۸۰ هزار ریال، به ازای هر نیم ساعت تا ۱۲ ساعت ۱۰ هزار ریال، به ازای هر نیم ساعت ۷ هزار ریال.

پارکینگ رده ۲:
سواری و وانت: ورودی و ساعت اول ۲۴ هزار ریال، به ازای هر نیم ساعت تا ۱۲ ساعت ۵ هزار ریال، به ازای هر نیم ساعت بیش از ۱۲ ساعت ۳ هزار ریال.

ون و مینی‌بوس: ورودی و ساعت اول ۳۲ هزار ریال، به ازای هر نیم ساعت تا ۱۲ ساعت ۶ هزار ریال، به ازای هر نیم ساعت بیش از ۱۲ ساعت ۴ هزار ریال.

اتوبوس و کامیون: ورودی و ساعت اول ۴۰ هزار ریال، به ازای هر نیم ساعت تا ۱۲ ساعت ۸ هزار ریال، به ازای هر نیم ساعت بیش از ۱۲ ساعت ۶ هزار ریال.

تریلر: ورودی و ساعت اول ۶۴ هزار ریال، به ازای هر نیم ساعت تا ۱۲ ساعت ۸ هزار ریال، به ازای هر نیم ساعت بیش از ۱۲ ساعت ۶ هزار ریال.

پارکینگ رده ۳:
سواری و وانت: ورودی و ساعت اول ۱۸ هزار ریال، به ازای هر نیم ساعت تا ۱۲ ساعت ۴ هزار ریال، به ازای هر نیم ساعت بیش از ۱۲ ساعت ۲ هزار ریال.

ون و مینی‌بوس: ورودی و ساعت اول ۲۴ هزار ریال، به ازای هر نیم ساعت تا ۱۲ ساعت ۴ هزار ریال، به ازای هر نیم ساعت بیش از ۱۲ ساعت ۳ هزار ریال.

اتوبوس و کامیون: ورودی و ساعت اول ۳۰ هزار ریال، به ازای هر نیم ساعت تا ۱۲ ساعت ۶ هزار ریال، به ازای هر نیم ساعت بیش از ۱۲ ساعت ۴ هزار ریال.

تریلر: ورودی و ساعت اول ۴۸ هزار ریال، به ازای هر نیم ساعت تا ۱۲ ساعت ۶ هزار ریال، به ازای هر نیم ساعت بیش از ۱۲ ساعت ۴ هزار ریال.

نرخ ورودی و حق توقف موتورسیکلت: نرخ ورودی و ساعت اول ۱۰ هزار ریال، به ازای هر نیم ساعت پس از ساعت اول ۵ هزار ریال.

افزایش نرخ پارک حاشیه‌ای و تعرفه پارکینگ‌های عمومی در سال ۹۹

افزایش نرخ پارک حاشیه‌ای و تعرفه پارکینگ‌های عمومی در سال ۹۹

نرخ ورودی و حق توقف خودرو‌های مسافری در پایانه‌های مسافری: سواری مسافربری ۲۰ هزار ریال ورودی و حق توقف، ون و مینی‌بوس مسافربری ۲۵ هزار ریال، اتوبوس مسافربری ۳۵ هزار ریال.

درباره لایحه تعیین نرخ عوارض پارک حاشیه‌ای در سال ۹۹:
نرخ پایه عوارض پارک حاشیه‌ای بر اساس مدت زمان توقف برای سواری و وانت به ازای هر نیم ساعت تا مدت زمان حداکثر ۳ ساعت ۱۰ هزار ریال، به ازای هر نیم ساعت پس از گذشت ۳ ساعت ۱۲ هزار و ۵۰۰ ریال.

افزایش نرخ پارک حاشیه‌ای و تعرفه پارکینگ‌های عمومی در سال ۹۹

کامیونت و مینی‌بوس به ازای هر نیم ساعت تا مدت زمان حداکثر ۳ ساعت ۲۰ هزار ریال، به ازای هر نیم ساعت پس از گذشت ۳ ساعت ۲۵ هزار ریال.

عوارض پارک حاشیه‌ای برای خودرو‌های جانبازان و معلولان با توجه به تأیید مراجع ذی صلاح رایگان است.

افزایش نرخ پارک حاشیه‌ای و تعرفه پارکینگ‌های عمومی در سال ۹۹

شهرداری تهران موظف است هزینه‌های پلیس راهور جهت تأمین تجهیزات و امکانات کامل برای کنترل مکان‌های تجهیز شده و همکاری در وصول عوارض را تا میزان ۵ درصد درآمد حاصله پرداخت کند.
مرجع : باشگاه خبرنگاران
کد مطلب : ۱۴۷۹۱۴
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما

کلام امیر
لَا غِنَى كَالْعَقْلِ، وَ لَا فَقْرَ كَالْجَهْلِ، وَ لَا مِيرَاثَ كَالْأَدَبِ، وَ لَا ظَهِيرَ كَالْمُشَاوَرَةِ.

امام(عليه السلام) فرمود: هيچ ثروتى چون عقل، و هيچ فقرى چون نادانى نيست. هيچ ارثى چون ادب، و هيچ پشتيبانى چون مشورت نيست.
{ADVERTISE_DOC_LOCATION_13_BLOCK}