۰

اگر سپاه در لیست گروه‌های تروریستی قرار می‌گرفت، مبارزه با ترانزیت مواد مخدر به اروپا را انجام نمی‌داد

تاریخ انتشار
چهارشنبه ۵ بهمن ۱۴۰۱ ساعت ۱۳:۳۳
اگر سپاه در لیست گروه‌های تروریستی قرار می‌گرفت، مبارزه با ترانزیت مواد مخدر به اروپا را انجام نمی‌داد
احمد راستینه نماینده شهرکرد در واکنش به جلسه پارلمان اروپا با دستور جلسه «قرار دادن نام سپاه پاسداران در لیست تروریستی» که البته تصویب نشد، به رویداد۲۴ می‌گوید: ما امروز در یک جنگ ترکیبی که آمریکا و برخی از کشور‌های اروپایی به آن دامن زده و آن را شروع کرده‌اند، قرار گرفته‌ایم و نیازمند یک سیاست روشن و شفاف در پاسخ به این جنگ هستیم.
او می‌گوید: این جنگ که توسط دشمنان ما برنامه‌ریزی شده به قدری هوشمندانه بود که رهبر انقلاب برای اولین بار به دشمنان آفرین گفت و در ادامه اعلام داشتند که دشمنان را به خاطر طراحی‌های پیچیده تحسین می‌کنم، هرچند در محاسباتشان اشتباه کردند. 
این چهره اصولگرای مجلس یازدهم می‌گوید: قصه اتحادیه اروپا نسبت به سپاه پاسداران، یک ظرفیت‌سازی جدید توسط کشور‌های اروپایی در قالب جنگ تحمیلی علیه کشور ماست. آن‌ها خیلی روشن می‌دانند اگر سپاه نبود، اتحادیه اروپا در یک بلای فراگیر در بحث مواد مخدر غرق می‌شد. امروز همه می‌دانند اگر سپاه نبود، داعش سرکرده‌های اروپایی را به تاراج می‌برد. آن‌ها می‌دانند که اگر امنیت انتقال انرژی به خطر بیفتد و ظرفیت‌های اقتصادی دنیا به واسطه به خطر افتادن ترانزیت انرژی دچار مشکل شود، مقصر خودشان هستند و خودکرده را تدبیر نیست. 
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس می‌گوید: آنچه به عنوان قرار دادن سپاه در لیست گروه‌های تروریستی توسط پارلمان اروپا پیشنهاد شده و رای نیاورد، نشان‌دهنده تصمیمات هیجانی و غیرالزام‌آور آنهاست و اگر کشور‌های اروپایی دچار رفتار‌های هیجانی می‌شدند و تصمیمات غیرعاقلانه‌ای می‌گرفتند، حتماً دچار مشکلاتی می‌شدند که بر سر سربازان آمریکایی در منطقه آمد.
راستینه می‌گوید: ما در برابر هر رفتاری از اروپایی‌ها، رفتار متقابل نشان خواهیم داد. ما ملتی صلح‌جو و یک تمدن بزرگ با تعامل با دنیا در طول تاریخ بوده و هستیم. امروز هم متناسب با رفتار آن‌ها از خودمان واکنش نشان می‌دهیم. صلح‌جویی آن‌ها، رفتار‌های صلح‌طلبانه ما را به همراه خواهد داشت و تقابل خصمانه آن‌ها، تقابل مقتدرانه ما در محدودسازی حضور اروپایی‌ها در منطقه را به بار می‌آورد و کلا به سرکرده‌های کشور‌های اروپایی توصیه می‌کنیم از رفتار‌های هیجانی و غیرعقلانی پرهیز کنند.
او می‌گوید: واقعیت این است که اروپا و آمریکا، اوج فشار‌ها برای گرفتن حداکثر سهم خود در مذاکرات برجامی را به نمایش گذاشته‌اند. هم اروپا و هم آمریکا، انعطاف ما را در موضوع مذاکرات برجامی بر سر خطوط قرمز ندیدند و امروز به دنبال این هستند که با فشار‌های حداکثری بر سر میز مذاکره ما را مجبور به عبور از خطوط قرمز خودمان بکنند. فکر می‌کنم طراحی دشمن در بحث اخیر علیه سپاه، خط مستمر اقدامات ترکیبی در طول سال‌های گذشته تا به امروز است.
اگر سپاه تحریم می‌شد، برای کاهش هزینه‌ها بخشی از مسئولیت‌هایش را درباره ترانزیت مواد مخدر را انجام نمی‌داد
نماینده شهرکرد می‌گوید: تحریم‌ها روی ما تاثیر دارد و ما می‌پذیریم هر تصمیمی، واکنش‌هایی به همراه دارد. اگر آن‌ها چنین خطای راهبردی را انجام می‌دادند، حتماً جمهوری اسلامی برای اینکه هزینه‌های خود را کاهش دهد، بخشی از مسئولیت‌هایش را در خصوص مبارزه با تروریسم و مبارزه با خط ترانزیت مواد مخدر و مسئولیت‌هایش برای امنیت انرژی را دیگر انجام نمی‌داد و اروپایی‌ها می‌دانند که اگر ما به مسئولیت‌هایی که داوطلبانه در حوزه بین‌الملل پذیرفته‌ایم، عمل نکنیم برای آن‌ها گران تمام خواهد شد.
راستینه با اشاره به اینکه خطای راهبری آن‌ها اثراتی منفی را در بخش‌های مختلف در کشور ما به همراه دارد، گفت: در عین این اثرات منفی، برانگیختگی ملت ما را به همراه خواهد داشت. تصمیمات دشمنان هوشمندانه و برای دو مسئله طراحی شده است: اول، به‌هم زدن وحدت و انسجام ملی و دوم، تلاش برای همچنان گرم نگه داشتن بستر اغتشاشات برای شروع مجدد این چالش به منظور فشار به حاکمیت و اخذ امتیاز بر سر میز مذاکره.
او می‌گوید: اگر امروز انقلاب اسلامی را بخواهیم به صورت دقیق تحلیل کنیم باید به نقش نفوذ موثرمان در کشور‌های همسایه در حوزه‌های مختلف که مورد اتفاق ملت‌های منطقه در حفظ امنیت آن‌ها و دفاع از عرصه اقتصادی منطقه است، اشاره کنیم. تلاش آمریکا و اروپا این است که ما را منزوی کنند و طبیعتاً هزینه این تلاش تا به امروز، تحریم‌های ظالمانه‌ای بوده که به ایران وارد شده است.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس می‌گوید: مطمئناً این هزینه‌ها، شرایط سخت و آسیب‌هایی را در حوزه‌های اقتصادی و دارویی و درمان بر ملت ما وارد کرده است، اما واقعیت این است که ما با مقاومت‌مان دستاورد‌هایی را حاصل کرده‌ایم و نقشی که امروز در عرصه بین‌المللی و منطقه در ساختار جدیدش در حال ایفا هستیم به مراتب حاصلش از آنچه که سبب آسیب شده، بیشتر است. ساختار جدید بین‌المللی به سمت حذف جهان تک‌قطبی و حرکت به سمت ساختار چندقطبی است. تلاش آمریکا و اروپا این بود که نقش ما را در شکل‌گیری ساختار جدید محدود کنند تا ایران نتواند نقش‌آفرینی داشته باشد.
کد مطلب : ۱۵۵۹۲۶
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما

کلام امیر
لَا غِنَى كَالْعَقْلِ، وَ لَا فَقْرَ كَالْجَهْلِ، وَ لَا مِيرَاثَ كَالْأَدَبِ، وَ لَا ظَهِيرَ كَالْمُشَاوَرَةِ.

امام(عليه السلام) فرمود: هيچ ثروتى چون عقل، و هيچ فقرى چون نادانى نيست. هيچ ارثى چون ادب، و هيچ پشتيبانى چون مشورت نيست.
{ADVERTISE_DOC_LOCATION_13_BLOCK}