۰

جاسوسی سایبری؛ مهم‌ترین تهدید مشاغل

تاریخ انتشار
شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۱۵
به گزارش عصر تعادل، گزارش شرکت امنیتی‌ترند میکرو نشان می‌دهد جاسوسی سایبری و باج افزارها، مهم‌ترین تهدیدات سازمان‌ها و مشاغل هستند.
 
 جاسوسی سایبری؛ مهم‌ترین تهدید مشاغل

براساس آخرین تحقیق شرکت‌ترند میکرو که از میان 2402 نفر از سیاست‌گذاران فناوری اطلاعات در سازمان‌های گوناگون، صورت گرفت؛ 20 درصد از سازمان‌های دنیا، جاسوسی سایبری را به‌عنوان خطرناک‌ترین تهدید برای مشاغل خود می‌دانند. 26 درصد سازمان‌ها نیز در تلاش‌اند با رشد تدریجی تهدیدات، خود را همگام سازند. به‌علاوه یک‌پنجم سازمان‌های آمریکا در سال گذشته، متحمل حمله سایبری شدند.

بخش تجاری در ایتالیا، فرانسه و هلند به ترتیب با 36، 24 و 20 درصد، بیشترین هراس را از جاسوسی سایبری دارند. ترند میکرو اعلام کرد علت این امر، ترس از نفوذ هکرها در انتخابات است.
ریموند جینز، مدیر ارشد فناوری این شرکت، می‌گوید: «همین‌طور که انتخابات در سراسر دنیا، برگزار می‌شود، ما شاهد پروپاگاندای سایبری هستیم که در سال 2016، به یک عادت تبدیل شد. این مسئله واکنش‌هایی را در بخش تجاری در پی داشت؛ زیرا این بخش، تلاش می‌کند تا خودش را در برابر نفوذهای سایبری، محافظت کند.» وی افزود: «دولت‌ها، می‌توانند با روش‌های پیچیده و با پیامدهای خطرناک، جاهایی مانند بیمارستان‌ها، تأسیسات و سیگنال‌های ترافیک را هدف قرار دهند.»
در ادامه، ترند میکرو، نوشت هشت کشور از هر ده کشور، افزایش غیرقابل‌پیش‌بینی جرائم سایبری را به‌عنوان یکی از سه چالش مهم در زمینه دفاع در برابر حملات سایبری می‌دانند.
به‌علاوه، باج افزارها، رایج‌ترین تهدید سایبری اعلام شد. 78 درصد از مخاطبان جامعه آماری این گزارش گفتند، حداقل یک‌بار قربانی باج افزارها شده‌اند.
در زمینه تهدیدات سایبری سال 2017، شرکت یادشده پیش‌بینی کرد، فقط 10 درصد سازمان‌ها، باج افزارها را به‌عنوان یک تهدید در سال 2017، می‌دانند؛ اما تعداد باج افزارها، 25 درصد در امسال افزایش خواهند یافت.
درنهایت این شرکت پیشنهاد داد سازمان‌ها باید یک رویکرد امنیتی چندلایه را اتخاذ کنند که بتواند شبکه، وب، ایمیل‌ها، فضای ابری، سرورهای ابری هیبریدی و فیزیکی را در یک نقطه متمرکز کند تا از این طریق، سرعت تشخیص، حفاظت و پاسخگویی بالا رود. این موضوع باید شامل ظرفیت‌های هوشمندی که حفاظت حداکثری را برای جلوگیری از نفوذ، تحلیل رفتار، جلوگیری از اکسپلویت، کنترل اپلیکیشن‌ها، فیلتر محتوا، یادگیری ماشینی، تحلیل سند باکس، مانیتورینگ و پاسخگویی، فراهم می‌کند، بشود.
کد مطلب : ۱۱۸۸۷۱
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما

کلام امیر
لَا غِنَى كَالْعَقْلِ، وَ لَا فَقْرَ كَالْجَهْلِ، وَ لَا مِيرَاثَ كَالْأَدَبِ، وَ لَا ظَهِيرَ كَالْمُشَاوَرَةِ.

امام(عليه السلام) فرمود: هيچ ثروتى چون عقل، و هيچ فقرى چون نادانى نيست. هيچ ارثى چون ادب، و هيچ پشتيبانى چون مشورت نيست.