۰

سفير سوئد : شركت هاي تحت تحریم به‌دنبال راه‌حل حقوقی برای بازگشت هستند

تاریخ انتشار
پنجشنبه ۵ مهر ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۰۳
سفير سوئد : شركت هاي تحت تحریم به‌دنبال راه‌حل حقوقی برای بازگشت هستند
فسخ یک‌جانبه قراردادهای خارجی به خصوص در صنایع خودروسازی از جانب خودروسازانی مانند فولکس واگن، رنو ستروئن و اخیرا خودروسازی سنگین "ولوو"، باعث تلاطم‌هایی در بازار خودرو در ایران شده است که نمونه آن را می‌توان در عدم تحویل خودرو به مشتریانی دید که ماه‌هاست ثبت‌نام کرده‌اند. (اینجا)

با این وجود هانا سانگلند سفیر سوئد در ایران می‌گوید غول خودروسازی این کشور اروپایی، همکاری خود را با شرکتهای ایرانی قطع نکرده است.

سانگلند که در حاشیه همایش گسترش داوری در کشورهای در حال توسعه با ما گفتگو می کرد تاکید کرد باید مشکلات بین شرکتهای اقتصادی از طریق داوری حل شود. به گفته سانگلند، شرکتهای بزرگ سوئدی دهها سال است در ایران کار می کنند و تحریم های اخیر باعث رفتن آنها از کشور ما نشده است. 

گفتگویی که می خوانید با همکاری سجاد اولادی عضو گروه اجرایی همایش مزبور انجام شد. در این همایش سفرا و رایزنان اقتصادی کشورهای مختلف اروپایی و آسیایی گرد هم آمده بودند تا مسایل مربوط به داوری در قراردادهای تجاری بین المللی را بررسی کنند.
همایش داوری بین المللی
همایش امروز را از لحاظ اینکه مشکلات تجارت بین‌المللی ایران حل شود چطور ارزیابی کردید؟
داوری یکی از روشهای حل و فصل اختلافات است که در تجارت بین الملل و سرمایه گذاری بسیار مهم است. این سومین سمیناری است که برگزار می شود از سال 2016 و هدف آن این است که روابط سوئد و ایران را با همدیگر تحکیم ببخشد. از آن جایی که ما تجارتهای بزرگی با ایران داریم و شرکتهای بزرگ ما در ایران فعال هستند داوری بخش مهمی از تعاملات آنهاست. 
درباره فسخ یک‌جانبه قرارداد شرکت‌های سوئدی با ایران توضیح دهید که به خاطر تحریم بود؟
بله، شرکتهای بزرگ صنعتی ما در ایران در حال تجارت هستند و همینطور دهه هاست که مشغول این کارند. در حال حاضر سوئدی ها با مشکلاتی مواجه هستند و همچنان دارند تلاش می کنند تجارت با ایران را سرپا نگه دارند. 
چطور شرکت‌های سوئدی می خواهند مشکلاتی را در تجارت با ایران برایشان پیش آمده حل کنند؟
باید ببینیم در آینده چه اتفاقی می افتد. ما کماکان در حال پیدا کردن راه حل هایی هستیم برای اینکه مشکلات مربوط به تبادلات مالی هستیم که واقعا یک مشکل بزرگ هستند حل بشوند و شرکتهایی که تحت تحریم ها قرار ندارند بتوانند در ایران کار کنند.
شرکتهایی هم تحت تاثیر تحریم قرار می گیرند نیز می توانند از نهاد داوری به عنوان راهی برای حل و فصل اختلافات خود استفاده کنند.
کد مطلب : ۱۴۲۹۵۹
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما

کلام امیر
لَا غِنَى كَالْعَقْلِ، وَ لَا فَقْرَ كَالْجَهْلِ، وَ لَا مِيرَاثَ كَالْأَدَبِ، وَ لَا ظَهِيرَ كَالْمُشَاوَرَةِ.

امام(عليه السلام) فرمود: هيچ ثروتى چون عقل، و هيچ فقرى چون نادانى نيست. هيچ ارثى چون ادب، و هيچ پشتيبانى چون مشورت نيست.