۰

«جایی برای فرشته‌ها نیست» جوایز سینما حقیقت را درو کرد

تاریخ انتشار
سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۳۰
«جایی برای فرشته‌ها نیست» جوایز سینما حقیقت را درو کرد
به گزارش «عصر تعادل»،‌ شب گذشته، فیلم بلند «جایی برای فرشته‌ها نیست» در اختتامیه سیزدهمین دوره جشنواره فیلم بین‌المللی «حقیقت»، چهار جایزه مهم این جشنواره را از آنِ خود کرد.
جایزه ویژه هیات داوران بخش بین‌الملل برای بهترین کارگردانی، جایزه بهترین موسیقی از نگاه هیات داوران و بهترین فیلم هنر و تجربه در حالی به «جایی برای فرشته‌ها نیست» تعلق گرفت که اعلام شد این فیلم، بیشترین رای تماشاگران را هم به خود اختصاص داده و جایزه بهترین فیلم مستند از نگاه تماشاگران نیز، نصیب «جایی برای فرشته‌ها نیست» شد.

 این فیلم پیش از این کاندید پنج جایزه اصلی در پنج رشته بهترین کارگردانی، بهترین فیلمبرداری، بهترین تدوین، بهترین صدا و بهترین موسیقی در جشنواره حقیقت امسال شده بود.

 فیلم پرماجرای «جایی برای فرشته‌ها نیست»، آخرین ساخته سام کلانتری، مستندساز ایرانی است که داستانی عجیب و دیدنی را از مسیر سخت زندگی حرفه‎ای اعضای تیم ملی اسکیت هاکی دختران ایران به تصویر می‌کشد. تهیه‌کنندگی این کار به عهده محمدشکیبانیا و محسن شاه‌محمد میراب بوده است.

 «جایی برای فرشته‌ها نیست»، هفته گذشته در رقابتی نفس‌گیر به بخش مسابقه بین‌الملل جشنواره حقیقت امسال رسید و از بین 83 فیلم بلند، برای بخش ملی و سپس از میان 20 مستند بلند برای شرکت در مسابقه بین‌الملل جشنواره فیلم مستند امسال انتخاب شد. رقیبان خارجی این فیلم، هشت مستند بلند از کشورهای مختلف دنیا، بودند.

 سایر عوامل این فیلم عبارتند از:

 تدوینگر: هایده صفیاری، آهنگساز: حبیب خزایی‌فر،  مدیرفیلمبرداری: رضاتیموری، طراحی و ترکیب‌صدا: انسیه‌ملکی، صدابردار: شاهین پورداداشی، مدیرفنی پس‌تولید: اوژن سید اشرفی، مدیرتولید: محسن مرادی، 
مدیر رسانه: فرنوش آباء، عکاس: حسن کمالی و طراح پوستر: مهدی آگاه‌منش.

 این فیلم محصول مشترک موسسه فرهنگی‌هنری تنجرین و مرکزگسترش سینمای مستند و تجربی است.
مرجع : خبرآنلاین
کد مطلب : ۱۴۶۱۰۱
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما

کلام امیر
لَا غِنَى كَالْعَقْلِ، وَ لَا فَقْرَ كَالْجَهْلِ، وَ لَا مِيرَاثَ كَالْأَدَبِ، وَ لَا ظَهِيرَ كَالْمُشَاوَرَةِ.

امام(عليه السلام) فرمود: هيچ ثروتى چون عقل، و هيچ فقرى چون نادانى نيست. هيچ ارثى چون ادب، و هيچ پشتيبانى چون مشورت نيست.